پخش زنده
امروز: -
۱۰۰ درصد جریمه های شخص ثالث همزمان با ایام دهه مبارک فجر و چهل و ششمین طلیعه بهار انقلاب بخشیده شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر صندوق تامین خسارتهای بدنی خراسان رضوی گفت: طرح بخشودگی جرایم بیمه شخص ثالث همزمان با دهه فجر و اعیاد شعبانیه با هدف کاهش تبعات اجتماعی و اقتصادی ناشی از حوادث رانندگی و وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه و ترویج فرهنگ استفاده از بیمه نامه انجام می شود.
احمد کامران فر افزود: بر این اساس ۱۰۰ درصد مبلغ جرایم بیمه ای انواع موتورسیکلت فاقد بیمه نامه شخص ثالث از ۹ بهمن تا ۳۰ اسفند ماه به مدت ۵۲ روز و برای سایر وسایل نقلیه زمینی و ریلی فاقد بیمه نامه شخص ثالث از تاریخ ۹ تا ۳۰ بهمن ماه به مدت ۲۲ روز بخشیده شده است.
وی ادامه داد: این صندوق در سال ۱۴۰۳ چهار دوره طرح «بخشودگی جرایم بیمه نامه شخص ثالث» را اجرا کرده است که این آخرین طرح بخشودگی در سال جاری به شمار می رود.
جلوگیری از زندانی شدن ۱۵۸۲ مقصر فاقد بیمه نامه
کامران فر گفت: بیش از چهار هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال در ۱۰ ماهه امسال توسط این صندوق پرداخت شده است که این مبلغ برگرفته از تشکیل تعداد ۲ هزار و ۶۴۸ پرونده است.
وی افزود: صندوق تامین خسارت های بدنی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ از زندانی شدن هزار و ۵۸۲ مقصر فاقد بیمه نامه شخص ثالث با پرداخت دیه جلوگیری کرده است.
کامران فر ادامه داد: خدمات این صندوق پرداخت خسارت به زیان دیدگان ناشی از تصادفات و برخورد خودروهای متواری است و همچنین پرداخت خسارت به زیان دیدگانی که مقصران شان فاقد بیمه نامه شخص ثالث هستند.