• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۴۹۵۶۳
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۴
بین الملل » روابط خارجی

مردم، پشتوانه حقیقی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه در دیدار سفرای خارجی مقیم تهران با رئیس جمهور گفت: سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بر پایه اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی پیوسته در عرصه بین المللی منادی و مدافع عدالت و صلح، عقلانیت، استقلال و رد تبعیض و رد تجاوز و مداخله و سلطه خارجی بوده است. 

 
پشتوانه حقیقی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، مردم ایران هستند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه در دیدار سفرای خارجی مقیم تهران با رئیس‌جمهور به مناسبت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: چهل و شش سال پیش در چنین روز‌هایی یکی از مردمی‌ترین انقلاب‌های قرن بیستم به پیروزی رسید. ملت بزرگ ایران با پیروزی انقلاب شکوهمند به رهبری امام خمینی (ره) موفق شد رژیم سلطنتی مستبد و وابسته به بیگانه را از صحنه سیاسی ایران برچیده، اراده نیرومند خود برای تعیین سرنوشت خویش را در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی به منصه ظهور رسانیده و نظام سیاسی جمهوری اسلامی بر پایه اصول مردم سالاری دینی را تاسیس نماید.
 
وی ادامه داد: سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بر پایه اصول و ارزش‌های انقلاب اسلامی پیوسته در عرصه بین‌المللی منادی و مدافع عدالت و صلح، عقلانیت، استقلال و رد تبعیض و رد تجاوز و مداخله و سلطه خارجی بوده است. پشتوانه حقیقی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، مردم ایران هستند. ایرانیان افتخار می‌کنند که در چهل و شش سال گذشته آنجایی که پای گفت‌وگوی مبتنی بر احترام متقابل و توافق عزتمندانه در میان باشد، همواره به پیمان‌ها احترام گذاشته و به تمام الزامات آن کاملا متعهد هستند و آنجا که با فشار ظالمانه حداکثری مواجه شوند، با مقاومت حداکثری و قهرمانانه، شکستی بی‌سابقه را بر بانیان تروریسم اقتصادی وارد می‌کنند و هرجا که مورد تعدی و تجاوز قرار گیرند، با شجاعت و قاطعیتی بی‌نظیر، هیمنه دشمن را درهم کوبیده و با دفاع از کیان خود و سرزمین خود و اررزش‌های خود، به متجاوزان درسی فراموش‌ناشدنی می‌دهند. 
 
وزیر امور خارجه کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران نقشی بی‌بدیل در تامین ثبات و امنیت منطقه و جهان، با جانفشانی قهرمانانه در صف مقدم مبارزه با پدیده‌های شوم اشغالگری، تروریسم، افراط گرایی و قاچاق مواد مخدر با پرداخت بهای سنگین معنوی و مادی ایفا کرده است. دولت چهاردهم، بر پایه اصول عدالت، احترام متقابل و عدم دخالت در امور داخلی دیگران و نفی وابستگی به قدرت‌های بزرگ و دیگر قدرت‌های خارجی، سیاست خارجی فعال، پویا و اثرگذار را در توسعه و گسترش روابط با همه کشور‌های جهان پی گرفته است. ما معتقدیم که دیپلماسی فعال و تعامل سازنده با جهان، راهی برای تحقق صلح، ثبات، امنیت و پیشرفت جهان است. در عین حال ایران هرگز تسلیم زورگویی و فشار‌های ناعادلانه نخواهد شد و از حقوق مسلم و حقه خود در مسیر توسعه و پیشرفت کشور کوتاه نخواهد آمد. 
 
وی افزود: ایران آماده است تا در چهارچوب احترام متقابل و منافع مشترک، سیاست حسن همسایگی خود را با همسایگان گسترش داده و گسترش همه جانبه روابط با همه کشور‌های جهان به ویژه در منطقه همسایگی اهتمام نماید. 
 
عراقچی گفت: سفرا و روسای نمایندگی‌های خارجی، شما نمایندگان کشور‌ها و ملت‌های مختلف جهان و نهاد‌ها و سازمان‌های بین‌المللی در ایران هستید و نقشی مهم و اثرگذار در تقویت روابط بین ایران و کشور‌های خود و این سازمان‌ها دارید؛ تلاش‌ها و کوشش‌های شما برای گسترش همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه موجب قدردانی است و امیدواریم که در آینده شاهد تحکیم بیشتر این روابط باشیم. ایران به عنوان کشوری با تمدن کهن و فرهنگ غنی، همواره آماده است تا با شما در زمینه‌های مختلف همکاری کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب آزمایشی سامانه رویت پذیری مصرف در اصفهان
اجرای پیوسته طرح تحول زمین‌شناسی از بوشهر به مکران
باران بالستیک در جهنم صهیونی
شیراز میزبان اختتامیه پویشی ملی برای شعر و رسانه
همایش شهید مفتح، تلاشی برای پیوند نسل جدید با ایده‌های تمدن‌ساز شهید مفتح است
کشف گنج یاب ۱۰ میلیارد ریالی در بیضا
افزایش صادرات چاپی ایران
کشف اتصالات فلزی قاچاق در پایانه مرزی مهران
با مخلان نظم و امنیت بدون اغماض برخورد می‌کنیم
دستگيري عامل 9 فقره سرقت از ساختمان هاي نيمه کاره شهربابک
دستگيري عامل 9 فقره سرقت از ساختمان هاي نيمه کاره شهربابک
ایران از غنی‌ترین کشور‌های اسلامی در ذخایر ژنتیکی دام‌های بومی
بازدید فرمانده کل ارتش از توان رزم یگان‌ها در غرب کشور
۱۲ هزار میلیارد تومان خسارت حوادث اخیر به بخش کشاورزی
اطلاعیه قطع گاز در کوی مندلی اهواز
آموزش‌وپرورش محور تحول نقشه جامع علمی کشور است
امضا تفاهم‌نامه میان دانشگاه حکیم سبزواری و دانشگاه کربلا
بازگشت بيش از 26ميليارد به حساب مالباختگان با پيجويي هاي پليس فتا کهنوج
پیشگیری مؤثر نیازمند آموزش، پیگیری میدانی و اقدام هوشمندانه است
رده بندی فیفا در دسامبر ۲۰۲۵؛ ایران سال را با بیستمی به پایان می‌برد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران باردار واریز شد
۲۴ محور شریانی و غیر شریانی مسدود است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۵ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)