پخش زنده
امروز: -
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز بر لزوم افزودن نان کامل و سبوسدار به سبد غذایی و ارتقای کیفیت آن تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مسعود مهدوینیا با تاکید بر لزوم افزودن نان کامل و سبوسدار به سبد غذایی، گفت: نان یکی از اصلیترین اقلام غذایی است و ارتقای کیفیت آن در حفظ سلامت مردم تاثیر بسیاری دارد.
وی افزود: اگرچه دشواریهایی در زمینه تولید نان کامل، از جمله آمادهسازی خمیر و فرآیند پخت وجود دارد، اما با توجه به اهمیت موضوع و در جهت بهبود کیفیت سلامت عمومی، باید برای تغییر ذائقه و نگرش مردم نسبت به مصرف نان کامل اهتمام ورزید.
مهدوی نیا ادامه داد: استفاده از آرد کامل به دلیل دارا بودن فیبر بالا، میتواند به رفع مشکلات گوارشی و بهبود سلامت کمک کند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز به کیفیت مناسب گندم تولیدی در خوزستان اشاره و اضافه کرد: افزودن سبوس به گندم و تولید آرد کامل گامی مهم در ارتقای سلامت جامعه است؛ البته این فرآیند نیازمند آمادهسازی مقدمات و زیرساختهای لازم است که اکنون در مراحل ابتدایی قرار دارد.
وی نقش رسانهها در احیای فرهنگ استفاده از آرد کامل که در گذشته در جامعه رواج داشته را موثر دانست و گفت: رسانهها، صداوسیما و مطبوعات میتوانند زمینهساز ترویج مصرف نان کامل در میان مردم باشند؛ بنابراین ضروری است با اطلاعرسانی دقیق و تخصصی در جهت آموزش و آگاهسازی مردم گام بردارند.