• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۷۹۶۳۲
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۰
خوزستان » اجتماعی

اهدای ۳۰۰ بسته معیشتی به زندانیان خوزستان

باهدف حمایت از خانواده‌های زندانیان، به مناسبت ماه مبارک رمضان و عید نوروز و همزمان با خجسته میلاد امام حسن مجتبی (ع)، ۳۰۰ بسته معیشتی گروه هدف در خوزستان اهدا شد.

اهدای ۳۰۰ بسته معیشتی به زندانیان خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دادستان مرکز استان در مراسم اهدای ۳۰۰ بسته معیشتی به خانواده زندانیان، ضمن تاکید بر جایگاه والای این استان در ایثار و مقاومت، از مسئولین و خیرین خواست با استفاده از ظرفیت مسئولیت اجتماعی، در یاری‌رسانی به افراد نیازمند استان و خانواده‌های زندانیان فعال‌تر عمل کنند.

امیر خلفیان در این مراسم که با همکاری شرکت نورد و لوله اهواز، خیرین و انجمن حمایت از زندانیان برگزار شد، با اشاره به ماه مبارک رمضان و تقارن آن با آغاز سال نو، این قبیل اقدامات را نشان‌دهنده روحیه همدلی و مهربانی مردم ایران و به ویژه استان خوزستان و فرصتی برای احیای زندگی و کمک به بازگشت امید به خانواده‌های زندانیان عنوان کرد.

وی افزود: ماه رمضان، ماه تطهیر جان و فرصتی برای بازگشت و مهربانی است. خداوند در این ماه بستر‌هایی برای رحمت و ایثار فراهم کرده و امروز ما نیز به سهم خود می‌توانیم در زندگی دیگران تغییری ایجاد کنیم. احادیث و روایاتی مانند فرمایش پیامبر اکرم (ص) که "هر کس گره‌ای از کار مومنی بگشاید، خداوند نیز در قیامت گره‌ای از کار او خواهد گشود"، بر اهمیت این موضوع تاکید دارند.

خلفیان ادامه داد: دستگاه قضایی علاوه بر اجرای عدالت، مسئولیت حمایت و اصلاح افرادی که به دلیل مشکلات قضایی و اقتصادی دچار سختی شده‌اند را نیز بر عهده دارد و در این راستا، تلاش شده است تا با همکاری خیرین و نهاد‌های حمایتی، زمینه‌های مساعد برای یاری‌رسانی به خانواده‌های زندانیان فراهم شود.

روحیه ایثار مردم خوزستان، سرمایه‌ای بی‌بدیل

دادستان خوزستان در ادامه، با تجلیل از جایگاه تاریخی استان خوزستان، ایثار و مقاومت مردمان این خطه در دوران دفاع مقدس و روز‌های بحرانی را الگویی برای کشور دانست و تاکید کرد: هر کمکی که به مردم این استان ارائه شود، نه از باب منت، بلکه از باب سهمی است که این مردم با ایثار و فداکاری خود در سالیان گذشته از مشکلات کشور پرداخت کرده‌اند.

خلفیان همچنین با انتقاد نسبت به برخی اظهارنظر‌ها در خصوص صرف منابع مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها در خوزستان، گفت: هیچ کس نمی‌تواند بر مردم استان منتی بگذارد. اگر مشکلات مدیریتی یا ناترازی وجود دارد، این مربوط به سیاست‌گذاری‌ها و عملکرد مدیران است، نه مردم؛ مردم خوزستان همیشه اهل بخشش و یاری بوده‌اند و امروز ما وظیفه داریم که خدمت‌گزار آنان باشیم.

عملکرد چشمگیر انجمن حمایت از زندانیان اهواز در سال ۱۴۰۳

وی در بخش دیگری از سخنان خود به عملکرد قابل‌توجه انجمن حمایت از زندانیان اهواز اشاره کرد و اظهار داشت: عملکرد این انجمن نسبت به سال‌های گذشته، رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است. در سال۱۴۰۳، مجموع کمک‌های انجمن به خانواده‌های زندانیان بالغ بر ۲۱۰ میلیارد ریال بوده است که بخشی از این منابع از طریق کمک‌های اشخاص حقیقی (۷۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال)، بخشی از کمک‌های اشخاص حقوقی مانند شرکت نورد و لوله اهواز (۵۷ میلیارد ریال) و بخشی نیز از درآمد‌های خود انجمن (۷۶ میلیارد ریال) تامین شده است.

دادستان مرکز خوزستان، از تلاش‌های شبانه‌روزی مسئولین انجمن، قدردانی کرد و این سطح از حمایت‌ها را زمینه‌ساز بهبود زندگی خانواده‌های زندانیان و آزادی زندانیان با جرائم مالی و غیرعمد دانست.

خلفیان  اظهار امیدواری کرد که این روند در سال آینده نیز ادامه داشته باشد و گسترده‌تر شود.

دعوت به همدلی بیشتر

وی از تمامی نهاد‌های حمایتی، خیرین و سازمان‌های مردم‌نهاد خواست  که همچنان در مسیر یاری‌رسانی به افراد نیازمند و باز کردن گره‌های زندگی آنها نقش‌آفرینی کرده و این فرصت‌های معنوی را غنیمت بشمارند.  

دادستان مرکز خوزستان خاطر نشان کرد: این قبیل اعمال نیکو، علاوه بر برکت بخشیدن به زندگی خیرین، مشمول رحمت واسعه الهی خواهد بود.

گفتنی است این مراسم با همت و مشارکت شرکت نورد و لوله اهواز  و سایر خیرین برگزار شد و نمونه‌ای از روحیه ایثار و مسئولیت‌پذیری اجتماعی مردم خوزستان را به نمایش گذاشت. همچنین بخش دیگری از کمک‌های جمع‌آوری شده در این برنامه، به منظور پرداخت بدهی و آزادی زندانیان جرائم غیرعمد مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وضعیت مطلوب ذخایر خونی در یزد
قائم‌پناه: گازوئیل با سولفور بالا صحت ندارد
کمبود مرکز نگهداری برای معتادان در ۷ استان کشور
آغاز ساخت مدرسه ۱۲کلاسه تیزهوشان پسرانه خیّرساز در ماکو
قاچاقچی تریاک با ۳۴ کیلو ماده مخدر در قم دستگیر شد
انتخابات الکترونیکی شوراها در مازندران زیر ذره‌بین ۳۰۰ ناظر
تخصیص ۲۷۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح های نیمه‌تمام تربت‌جام و صالح‌آباد
آیت‌الله ناصری: تفکر و برنامه‌ریزی، کلید بهره‌برداری صحیح از نعمت‌ها
فعالیت ۲۷ شرکت اقتصاد دیجیتال در اردبیل
برگزاری همایش مهر ماندگار در شهرستان ماکو
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت
بندرانزلی پرباران‌ترین شهر گیلان شد
بررسی راهکارهای مدیریت پایدار خاک در نشست روز جهانی خاک چالدران
متهمان پرونده اردوگاه بم کارمند دولت نبوده‌اند
اهدای ۱۳۵ سری جهیزیه به‌نوعروسان تربت جامی
افتتاح دبستان ۳ کلاسه در روستای تازه‌آباد کوهدشت
اجرای محله محور بهینه‌سازی مصرف در قم
تعامل با دانشگاه و حوزه، راه ارتقای عملکرد دستگاه قضایی
استمرار پایش مشترک آنفولانزای پرندگان در زیستگاه‌های شهرستان چایپاره
مرغِ گران، مدیریتِ نایاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
سقف کیفری مهریه مشخص شد
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
استان یزد فردا بارانی می شود
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)