• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۱۷۱۳۴
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۷
تهران » علمی فرهنگی
در واحد تهران شرق؛

همایش بررسی و تحلیل فرصت‌های ارتباط صنعت با دانشگاه برگزار شد

همایش ملی بررسی و تحلیل فرصت‌ها و چالش‌های ارتباط صنعت با دانشگاه روز سه شنبه ۱۶ اردیبهشت با حضور محققان پژوهشگران، مدیران صنعت، استادان و دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بررسی نیاز‌های مهارتی صنعت و چگونگی تطبیق برنامه‌های اموزشی دانشگاه‌ها با این نیازها، بررسی مدل‌های همکاری صنعت و جامعه براساس زیست بوم نوآوری ملی، روش‌های انتقال فناوری و نوآوری از دانشگاه به صنعت و نقش دولت در توسعه همکاری صنعت و دانشگاه، نقش رسانه در توسعه و پیشرفت صنعت قسمتی از محور‌های این همایش بود.

در ابتدای مراسم دکتر سیدعلی موسوی اصل، رئیس واحد تهران شرق ضمن خیر مقدم به حاضرین گفت: ما حدود هفت مدرسه عالی مهارتی را در موضوعات مختلف در واحد دایر کردیم که دانشجویان در کنار آموزش بتوانند مهارت کسب کنند و وارد عرصه کار شوند علاوه بر آن مجوز کلاس‌های TMC را اخذ کردیم.
وی ادامه داد: کارگاه مهندسی معکوس و ساخت قطعات صنعتی در دانشگاه راه اندازی شده که آینده شغلی را تضمین می‌کند.
دکتر موسوی افزود: اخذ مجوز سرای نوآوری با عنوان عارضه یابی صنعتی نیز اخذ شده که امروز افتتاح می‌شود و می‌تواند به همه صنایع کمک کند و تمامی عارضه‌هایی که صنایع دارند را پوشش می‌دهد.
 رئیس واحد تهران شرق بیان کرد: مفتخریم در خدمت رئیس محترم خانه معدن ایران مهندس بهرامن هستیم و توانستیم قطعات مورد نظر را تعمیر کنیم و بسازیم. از این رو این همایش از فرم شعار و تبلیغات رسانه‌ای که دغدغه بعضی از مسئولان است عبور کرده است و بصورت واقعی سعی کردیم گره گشا باشیم.
 
نقش دانشگاه
 
دکتر اقراریان، عضو شورای شهر تهران و عضو هیات مدیره شهرک‌های صنعتی این سوال اساسی و بنیادین را مطرح کرد که نقش ما و جایگاه ما در ایران آینده چیست؟ ما در ایران آینده چه جایگاهی داریم و نقش دانشگاه به عنوان نهاد فکر، نهاد اندیشه و نهاد نوآوری امروزه چه نقشی را در ایران آینده بازی خواهد کرد؟
وی گفت: کم کم دانشگاه دارد به سمت به این موضوع می‌رود که این مطالعات و پژوهش‌هایی که صورت می‌گیرد چقدر کاربردی است، دیوار بین خود و جامعه را حذف می‌کند و مفهومی تحت عنوان دانشگاه مسئله محور، دانشگاه اجتماعی شکل می‌گیرد.
 عضو هیات مدیره شهرک‌های صنعتی افزود: برای ساخت ایران آینده ما نیاز به گفت‌و‌گو داریم و مادامی که این گفت‌و‌گو شکل نگیرد، اعتمادسازی و همکاری صورت نمی‌گیرد.
 
 تولید علم
 
دکتر بهرامن، رئیس خانه معدن ایران گفت: ما باید جاذبیت‌ها را ایجاد کنیم تا دانشجو جذب کنیم و متاسفانه با وجود کشوری که انقدر امکانات دارد، اکثر دانشجویان ما دغدغه اشتغال دارند.
وی ادامه داد: دانشجو نباید فقط یک مقاله ساز باشد، باید تولید علم کند، مسئله ساز باشد
صنعت می‌تواند تمام نیازهایش را از دانشگاه بگیرد. خوشحالم که دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق نگاه کاربردی به این موضوع دارد. ارتباط صنعت و دانشگاه نباشد نیاز‌های ماتبدیل به واردات تجهزات و ماشین آلات می‌شود.
وی گفت: دولت‌ها باید مشوق‌هایی مانند معافیت مالیاتی را ایجاد کنند که صنعت برود به سمت دانشگاه و همچنین صنعت می‌تواند قسمت R&D
خود را در اختیار دانشگاه قرار دهد. ما باید آموزش را در کنار خود داشته باشیم.
 
کار آفرین شوید
 
مهندس داوود نوده فراهانی، مدیر عامل جهان کریستال و عضو هیات مدیره همگن کار، با تاکید به دانشجویان گفت: سعی کنید کارآفرین شوید، با اولین اشتباه ناامید نشوید، امروزه واحد‌های صنعتی بیش از گذشته به شما نیازمند هستند.
وی متذکر شد: منابع انسانی نیز باید نوسازی و به روز شوند وآموزش‌های ضمن خدمت ببینند و این باید تداوم و استمرار داشته باشد.
 
عدم اتصال به صنعت
 
دکتر علی اکبری معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی گفت:
 چالش ما بشدت سلبی است. ما در آموزش و پژوهش بشدت سلبی هستیم، ماموفق نبودیم و نتوانستیم خودمان را به صنعت وصل کنیم
وی ادامه داد:
سرفصل دروس قدیمی هستند و به روز نشده‌اند، یک ایده جدید که دکتر طهرانچی مطرح کرد سرا‌های نوآوری در دانشگاه‌ها بود که برداشتی است از سلیکون ولی، ایده دیگر دانشکده‌های موضوعی است که بصورت خاص روی موضوعات کار می‌کنند، یعنی بتوانیم سلبیت راحل کنیم، در واحد تبریز بصورت پایلوت درس‌های مشترک با صنعت تعریف شد، مخصوص صنایع.
معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: اگر صنایع از هوش مصنوعی استفاده نکنند بشدت عقب می‌افتند.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بدنبال تعامل حداکثری با صنایع است و تغییر سرفصل‌ها مدنظر است و علاقمندیم با صنعت ارتباط برقرار کنیم.
 
نزدیکی صنعت و دانشگاه
 
دکتر لاله ملک نیا، مدیرکل اداره صنعت، جامعه و دانشگاه معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تشکر از دکتر موسوی اصل رئیس واحد برای برداشتن چنین قدم‌هایی گفت: صنعت هم در گذشته چنین رغبتی برای همکاری با دانشگاه نداشت و سعی می‌کردند مشکلاتشان را خودشان حل کنند. این بستر لازم کم کم شکل گرفت. قدم‌های اولیه برداشته شد و امروز شما در این همایش صنعت را در کنار خود می‌بینید، مدیران صنایع مختلف در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق حضور دارند.
وی ادامه داد: ما نیاز به ارتباط با صنعت صرف نداریم، ما نیاز به ارتباط موثر داریم. ما باید درمانگر باشیم و نیاز جامعه و صنعت را مرتفع کنیم.
دکتر ملک نیا افزود: در دانشگاه بحث پایش را مطرح کردیم، استادان بدون هزینه در قالب پروژه‌های تحصیلات تکمیلی می‌توانند همکاری کنند یا دانشجویان در کنار صنعتگران کار کنند و بجای واحد‌های درسی در صنعت مستقر شوند
در این مراسم همچنین سرای نوآوری واحد تهران شرق افتتاح شد و مهمانان از شرکت‌های مستقر در مرکز رشد بازدید کردند و به گفت‌و‌گو پرداختند
بعد از ظهر نیز ۴ پنل تخصصی همایش برگزار شد: «صنعت انرژی»، «صنعت و زیست بوم»، «صنعت و ساختمان» و «صنعت و ورزش».
شایان ذکر است که این همایش با اجرای مجری توانمند صداو سیما آقای ظهوریان اجرا شد.
همایش بررسی و تحلیل فرصت‌های ارتباط صنعت با دانشگاه برگزار شد همایش بررسی و تحلیل فرصت‌های ارتباط صنعت با دانشگاه برگزار شد همایش بررسی و تحلیل فرصت‌های ارتباط صنعت با دانشگاه برگزار شد همایش بررسی و تحلیل فرصت‌های ارتباط صنعت با دانشگاه برگزار شد همایش بررسی و تحلیل فرصت‌های ارتباط صنعت با دانشگاه برگزار شد


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چهارمین جشنواره سفره اصیل ایرانی در شهر برزُک کاشان
ترخیص دانش‌آموز بوکانی از بیمارستان پس از برخورد تنبیهی معاون مدرسه
از سرگیری پروازهای فرودگاه سبزوار
بازارچه مرزی ساریسو ماکو در مسیر بازگشایی
تشییع پیکر شهید مدافع امنیت در زابل
توقیف محموله 52 میلیارد ریالی کالای قاچاق در اراک
چهارمین اجلاس اعضای اکو
ارتقای تاب‌آوری قم با اجرای بیش از ۵۵ طرح پدافند غیرعامل و مدیریت بحران
بابلسر، میزبان اردوی تیم گلبال جوانان
مسدود شدن تقاطع کوی راه حق
مولدسازی دارایی‌های دولتی در خوزستان
فردا؛آغاز بکار نمایشگاه تخصصی صنعت تصویر،صدا و تبلیغات ایران
برگزاری جشن میلادحضرت زینب(س)دربقعه شیخ نوایی خوی باحضور بانوان بسیجی
شعبان خمسه: با آمادگی کامل راهی مسابقات والیبال قهرمانی آسیا می‌شویم
مشهد میزبان نمایشگاه‌ های تخصصی صنعت ساختمان، تأسیسات و تجهیزات وابسته
شرکت گاز ایلام، لباس رزم پوشید
اخبار ورود شعام به تصمیمات فوتبالی کذب است
باز هم کالابر ناایمن، جان یک شهروند را در رشت گرفت
نظارت مستمر بر عملکرد نانوایی‌ها در ورامین
پرداخت ۲ هزار میلیارد تومان هزینه درمانی توسط بیمه سلامت اردبیل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
بازدید رئیس مجلس از جشنواره همام، ویژه آثار هنرمندان توان یاب
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)