• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۳۷۳۸
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۲
اقتصادی » بازاروتجارت

ظریف: آنچه در فلسطین می گذرد، نسل‌کشی است

وزیر امور خارجه باابرازتأسف شدید از جنایات‌رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین گفت:هیچ قاعده بین‌المللی باهیچ تفسیر و هیچ برداشتی نمی‌تواند نامی جز نسل‌کشی،جنایت علیه بشر و جنایت بین‌المللی بر این اقدامات بگذارد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، آقای ظریف در جمع رؤسای نمایندگی‌های اعضای سازمان همکاری اسلامی در تهران گفت: هیچ گاه حقوق بین‌الملل تا این حد به سخره گرفته نشده بود که یک گروه کوچک از فعالان صهیونیستی و حامیان آنها را راضی نگه دارد.
وی کشتار مردم به‌ویژه کودکان و زنان فلسطینی را نمونه بارز جنایت جنگی نامید و از سکوت و انفعال کشورهای اسلامی در قبال این رویدادها به‌شدت انتقاد کرد.
وزیر امور خارجه خطاب به نمایندگان سازمان همکاری اسلامی گفت: ما کنار نشسته‌ایم و به اختلافات و در گیری‌های داخلی مشغولیم و با فجایعی همچون تروریسم کور و افراطی‌گری دست و پنجه نرم می‌کنیم.
ظریف با تجلیل از مبارزه و ایستادگی قهرمانانه مردم غزه و فلسطین به‌رغم همه فشارها و جنایت‌های روزافزون رژیم صهیونیستی اظهار داشت: آیا زمان آن نرسیده است که به برکت ماه رمضان به این درک و خودباوری برسیم که جز در سایه مقاومت، همبستگی، همدلی و حرکت منظم و یکپارچه به عنوان جهان اسلام، قدس شریف و مردم قهرمان فلسطین آزاد نخواهند شد؟!
وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: هر قدر در این امر مهم تعلل کنیم، در وظیفه انسانی و اسلامی خود تعلل کرده‌ایم، غزه چشم‌انتظار کمک، حمایت و دعای ما و چشم‌انتظار برنامه مدونی برای شکستن حصر و پایان دادن به جنایات رژیم صهیونیستی بنا به خواست ملت فلسطین است.
وی با اشاره به ابتکار بلندنظرانه رهبر کبیر انقلاب اسلامی برای همبستگی تمام جهان به‌ویژه جهان اسلام در حمایت از مردم فلسطین و نامگذاری روز قدس، وحشی‌گری‌های رژیم صهیونیستی را در هفته‌های گذشته، تأییدی بر درایت امام خمینی (ره) در نامگذاری روز قدس دانست و تصریح کرد: اگر همه کشورهای اسلامی از این فرصت استفاده می‌کردند و اگر در آینده از این فرصت بهره ببرند، دیگر شاهد چنین فجایعی نخواهیم بود.
ظریف گفت: آنچه امروز در غزه می‌گذرد، جز نمونه‌ای از وحشی‌گری چند ده ساله رژیم اشغالگر صهیونیستی در حق ملت مظلوم فلسطین نیست و چه بی‌شرمانه است که برخی طرف‌ها از کشتار جمعی و قتل و حتی حمله به مکانی که سازمان ملل متحد برای بی‌پناهان آواره فلسطینی فراهم کرده است، به نام دفاع مشروع حمایت می‌کنند!
وی خاطرنشان کرد: ضروری است همه ما به عنوان کشورهای اسلامی که نزدیک‌ترین ارتباط قلبی، جغرافیایی، تاریخی، دینی و دیدگاهی با این معضل اساسی در منطقه و جهان را داریم، بر این امر اصرار کنیم که جامعه بین‌الملل ناگزیر است با این روش‌های ضدبشری به طور جدی برخورد کند در غیر این صورت اعتباری برای آن باقی نخواهد ماند.
پیش از سخنان ظریف، صلاح زواوی، سفیر فلسطین در تهران با تشکر از حمایت ایران از مردم فلسطین، بر لزوم وحدت میان فلسطینی‌ها و امت اسلامی تأکید کرد و گفت: وحدت ملی فلسطینی‌ها و بازگشت موضوع فلسطین به مسئله اصلی در جهان اسلام، نیازمند تحکیم وحدت در میان امت اسلامی است. 
وی افزود: مسئولیت ما در جهان اسلام همدوشی و اتحاد در جهت برچیدن غده سرطانی اسرائیل و پاکسازی بیت‌المقدس و فلسطین و مکان معراج پیامبر (ص) است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس 12 روزه
سوختن ۱۵۰ اصله نخل خرما در شهرستان شادگان
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۳۱ تیر ۱۴۰۴
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
انفجار کنترل‌ شده در تبریز حین عملیات خنثی‌سازی مهمات
اخبارنقاط مختلف چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
استقبال خانواده‌ها از کلاس‌های تابستانی فرهنگسرا‌های کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)