• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۹۶۵۲
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۵
سیاسی » دولت
پزشکیان:

سفر به نیویورک فرصت تبیین مواضع ایران در جهان بود

رئیس‌ جمهور در بازگشت از سفر به نیویورک گفت: حضور در مجمع عمومی سازمان ملل، فرصتی برای بیان مواضع روشن ایران در سطح جهانی بود و در دیدار مقامات اروپایی نیز بر لزوم مقابله جدی با جنایات رژیم صهیونی تأکید شد.

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما، مسعود پزشکیان، شامگاه شنبه پنجم مهر ۱۴۰۴، پس از بازگشت از سفر به نیویورک، در تشریح نتایج این سفر مهم، به حضور و سخنرانی در هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل اشاره کرد و گفت: در این نشست، مواضع جمهوری اسلامی ایران با صراحت بیان و بر جنایاتی که رژیم صهیونیستی با حمایت مستقیم آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی در منطقه مرتکب می‌شود، تأکید شد.

سفر به نیویورک فرصتی برای تبیین مواضع ایران در سطح جهانی بود

آقای پزشکیان با توجه به شهادت بیش از ۶۵ هزار انسان بی‌گناه در غزه و محرومیت هزاران تن دیگر از ابتدایی‌ترین نیاز‌های بشری همچون آب، غذا و دارو، تصریح کرد: بستن راه‌های امداد و در عین حال، ادعای دفاع از حقوق بشر، زنان و کودکان، چیزی جز یک تناقض آشکار و فریبکاری بین‌المللی نیست.

رئیس‌ جمهور گفت: آنچه امروز در غزه روی می‌دهد و رفتار رژیم صهیونیستی در منطقه، عملاً ثبات و امنیت را به مخاطره انداخته و در این میان، شورای امنیت سازمان ملل تاکنون حتی یک‌بار نیز علیه این رژیم قطعنامه صادر نکرده است، زیرا ساختار قدرت‌های جهانی، مانع تحقق عدالت واقعی شده است.

آقای پزشکیان در ادامه به دیدار‌ها و مذاکرات خود با سران و مقامات کشور‌های مختلف، از جمله رؤسای جمهور فرانسه، نروژ، فنلاند، سوئیس و رئیس شورای اتحادیه اروپا اشاره کرد و گفت: در این گفت‌و‌گو‌ها مواضع ایران به‌روشنی تبیین شد. بسیاری از طرف‌های اروپایی در سخن خود از مخالفت با اقدامات رژیم صهیونیستی سخن می‌گفتند، اما در عمل اقدامی بازدارنده مشاهده نمی‌شود. با این حال، موج اعتراضات مردمی در اروپا علیه دولت‌های حامی این رژیم، روندی است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت.

رئیس جمهور در بخشی دیگر از سخنان خود به موضوع موسوم به اسنپ‌بک پرداخت و اظهار داشت: در گفت‌و‌گو با اروپایی‌ها بر آمادگی ایران برای همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و شفاف‌سازی درباره فعالیت‌های هسته‌ای تأکید کردیم، اما آمریکا همواره با طرح بهانه‌های تازه، تلاش می‌کند که مانع شکل‌گیری توافق شود. واقعیت آن است که آمریکا ایران قدرتمند را برنمی‌تابد و خواستار تضعیف کشور ما است.

آقای پزشکیان تصریح کرد: ملت ایران امروز به سطحی از آگاهی و توانمندی رسیده است که می‌داند تنها با همبستگی و وحدت می‌توان کشور را ساخت و در برابر فشار‌های خارجی ایستاد.

رئیس‌جمهور در ادامه به گفت‌و‌گو با رسانه‌های مطرح آمریکایی و بین‌المللی در سفر خود نیز اشاره کرد و گفت: در این سفر با سه شبکه مهم خبری شامل فاکس‌نیوز، ان‌بی‌سی و العربی قطر، گفت‌و‌گو و مواضع جمهوری اسلامی ایران را به‌طور شفاف تبیین کردیم.

آقای پزشکیان، همچنین دیدار با ایرانیان مقیم خارج از کشور را از بخش‌های ارزشمند سفر برشمرد و گفت: بسیاری از هموطنان ما در خارج، دل در گرو ایران و تمایل دارند که برای پیشرفت کشور تلاش کنند. وظیفه حاکمیت آن است که مسیر ارتباط و خدمت این عزیزان را هموار سازد.

رئیس جمهور با توجه به توانمندی‌های گسترده کشور، گفت: گرچه برخی قدرت‌ها همواره با طرح بهانه‌های تازه مانع‌تراشی می‌کنند، اما ایران از ظرفیت‌های عظیمی در حوزه انرژی، منابع انسانی و دانش برخوردار است. کشور‌های بسیاری بدون نفت و گاز توانسته‌اند مسیر توسعه خود را بگذرانند، در حالی که ایران با داشتن این منابع ارزشمند و نیرو‌های متخصص، بی‌تردید قادر خواهد بود با اتکا به همدلی کارشناسان، متخصصان و سیاستمداران خود بر مشکلات غلبه کند. حتی اگر راهی پیش روی ما نباشد، با عزم ملی آن راه را خواهیم ساخت.

آقای پزشکیان، همچنین ابراز امیدواری کرد که ایران با اتکا به خداوند متعال، مسیر پیشرفت و عزت را با قدرت و استواری ادامه دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختصاص فوق‌العاده خاص به معلمان
آغاز پایش هوشمند محیط‌زیست لرستان با پهپاد‌های حرارتی
پلمب سه واحد صنفی متخلف در بیرجند
هوای «ناسالم» مشهد در هفتمین روز آبان
کیفیت بسیار ناسالم هوا در ۶ منطقه اهواز
تعیین تکلیف ۱۴ محکوم زندانی طولانی مدت در خوزستان
سوسنگرد در وضعیت بسیار خطرناک آلودگی هوا
رسانه‌ ملی در خط‌ مقدم نبرد با استعمار
عامل ضرب و جرح دستگیر شد
برگزاری اولین جلسه دادگاه تجدیدنظر پرونده کثیر الشاکی نفیس خودرو
اتصال ۹۷ درصد مشاوران املاک خراسان جنوبی به سامانه ملی کاتب
جشنواره زعفران کاشان، گامی برای برندسازی طلای سرخ
توسعه شبکه توزیع آب استان کرمان
دستگیری سارقان احشام در گچساران
«اگر آوینی بود»، از شبکه افق
راه اندازی حوزه مقاومت بسیج طلاب حسن زاده آملی در آمل
آغاز مایه‌کوبی رایگان دام‌ها علیه بیماری تب برفکی در آذربایجان‌غربی
ششمین جشنواره محلی نان و قورمه در مهریز
تلاطم دریا در بعدازظهر با وزش باد جنوب غربی، ۷ آبان
دیدار اعضای تیم ملی فوتبال کشورمان با رئیس جمهور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
گام بلند شبکه بانکی برای تامین مالی پروژه‌های نیمه تمام
خرید سهام سهامداران بانک آینده آغاز شد
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
لاریجانی: منطقه با دشمنان و چالش‌های مشترکی مواجه است
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
مقاومت در همه میدان‌ها، هک حساب صهیونیست‌ها
فناوری ای‌سیم (eSIM) به‌زودی در کشور فراگیر می‌شود
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)