• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۳۹۵۹
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷
خوزستان » اجتماعی

شادگان تامین کننده حدود ۴۰ درصد خرمای استان خوزستان+فیلم

فرماندار شادگان گفت: این شهرستان جایگاه ویژه‌ای در تولید خرما دارد و حدود ۴۰ درصد از خرمای مورد نیاز استان را تامین می‌کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، یعقوب مقدم در نخستین جشنواره خرما شادگان با اشاره به اهمیت نخل و خرما در اقتصاد شهرستان اظهار داشت: خدا را شکر امسال فصل برداشت خرما با وجود خشکسالی شدید به پایان رسید، اگرچه در نظر داشتیم جشنواره‌ای بزرگ‌تر برگزار کنیم، اما به دلیل شرایط سخت کم‌آبی، مراسم امسال را در مقیاسی محدودتر برگزار کردیم تا بتوانیم بر نتایج و راهکار‌های عملی گام برداریم.

وی افزود: خشکسالی بی‌سابقه سال جاری که به گفته کارشناسان در هفتاد سال گذشته نظیر نداشته، خسارات گسترده‌ای به نخیلات وارد کرد و با حمایت ویژه دکتر موالی زاده  استاندار خوزستان و  پیگیری‌های مستمر  دکتر خنفری نماینده  مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی  و همکاری سازمان آب و برق و جهاد کشاورزی، موفق شدیم در چند مرحله آب‌رسانی به نخیلات را انجام دهیم و از خشکیدگی کامل جلوگیری کنیم.

فرماندار شادگان تأکید کرد: حدود ۷۰ درصد مردم شادگان از کشاورزی ارتزاق می‌کنند و کمبود آب تهدیدی جدی برای معیشت آنان است با اجرای مرحله دوم طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری و سپردن مدیریت آن به نیرو‌های بومی و کشاورزان متخصص شهرستان، می‌توان بسیاری از مشکلات بخش کشاورزی را برطرف خواهد کرد.

هاشم خنفری نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی نیز در ادامه با اشاره به جایگاه ویژه این شهرستان در تولید خرما گفت:شادگان تأمین‌کننده حدود ۴۰ درصد خرمای استان خوزستان است و در بسیاری از سال‌ها در کشور نیز رتبه نخست تولید و صادرات خرما را داشته است. متأسفانه به دلیل خشکسالی و کمبود آب، تعداد نخیلات از حدود ۷ میلیون به کمتر از ۳ میلیون اصله کاهش یافته است.

وی تصریح کرد: تنها راه احیای نخیلات شادگان، انتقال آب از رودخانه کارون به حوزه جراحی است. مطالعات این طرح انجام شده و مجوز‌های لازم نیز صادر گردیده است و امیدواریم با پیگیری‌های مستمر، تأمین اعتبار آن انجام و عملیات اجرایی آغاز شود.

خنفری در ادامه از اقدامات صندوق بیمه برای جبران خسارات کشاورزان خبر داد و گفت:برای خسارات ناشی از کشت گندم سال گذشته و آتش‌سوزی نخیلات شهرستان  تمهیدات بسیار خوبی در نظر گرفته شده است.

نماینده مردم شادگان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: از مدیران کل مربوطه انتظار می‌رود با همکاری جدی‌تر در تأمین کود شیمیایی، تغذیه نخیلات و رفع مشکلات حوزه انتقال آب، نهایت تلاش خود را انجام دهند و دغدغه‌های کشاورزان را با جدیت پیگیری کنند.

وی در پایان ضمن تقدیر از فرمانداری، جهاد کشاورزی، دستگاه‌های نظارتی و امنیتی و اصناف کشاورزی شهرستان، اظهار امیدواری کرد: این جشنواره سرآغاز حرکتی نو برای غلبه بر مشکلات کشاورزان و نخلداران شهرستان شادگان باشد.

از دیگر بخش‌های این جشنواره می‌توان به برپایی غرفه‌های صنایع‌دستی و معرفی انواع خرمای تولیدی شهرستان شادگان اشاره کرد.

همچنین در چارچوب برنامه‌های اولین جشنواره خرمای شهرستان شادگان، مسئولان از ظرفیت‌های کشاورزی و نخیلات شهرستان بازدید میدانی به‌عمل آوردند و از نزدیک  در جریان وضعیت نخلستان‌ها، فعالیت‌های کشاورزان و مشکلات موجود قرار گرفتند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۷ آبان
آمادگی کامل بیمارستان کیش در حوزه پدافند غیرعامل
ابلاغ قانون اصلاح ساز و کار بررسی بودجه سالیانه به رئیس‌جمهور
فناوری ای‌سیم (eSIM) به‌زودی در کشور فراگیر می‌شود
قضات باید در راستای حل مشکلات مردم تلاش کنند
البرز ۵۰ درصد کمبود پرستار دارد
هلال احمر استان زنجان درگود پیشگیری از اعتیاد
هیئت پارلمانی ایران برای حضور در اجلاس کمیته فرهنگی-اجتماعی APA عازم مسکو شد
بازآفرینی در ۹ شهر استان زنجان
خود کفایی ایران در تولید پروتز لگن و زانو
آذربایجان‌شرقی قلب تپنده روابط ایران و ترکیه است
مسیر جسارت؛ روایت بانوی اتوبوسران زنجانی
مزارع پرورش ماهی به روایت تصویر
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۷ زخمی در پی واژگونی اتوبوس
فردا، غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح در ۴ شهرستان خوزستان
شناسایی ۶۵ نقطه حادثه خیز در جاده‌های آذربایجان شرقی
مدیرعامل اسبق استقلال درگذشت
امنیت منطقه‌ای لازمه توسعه اقتصادی کشورهای عضو اکو
نیرو‌های مسلح در حداکثر آمادگی قرار دارند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
گام بلند شبکه بانکی برای تامین مالی پروژه‌های نیمه تمام
خرید سهام سهامداران بانک آینده آغاز شد
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
لاریجانی: منطقه با دشمنان و چالش‌های مشترکی مواجه است
دستور نتانیاهو برای ازسرگیری حملات علیه غزه
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)