• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۵۹۲۴
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۸
گیلان » سیاسی
در نماز جمعه امروز رشت مطرح شد؛

کاپیتولاسیون، بیداری ملت‌ها، افول آمریکا و ضرورت جهاد تبیین

نماینده ولی‌فقیه در گیلان لایحه کاپیتولاسیون را سند بردگی ملت ایران دانست و با تاکید بر افول آمریکا و اعتراض‌های داخلی این کشور، خواستار تقویت جهاد تبیین و مقابله با تحریف رسانه‌ای شد.

نماز جمعه رشت 2 آبان 1404 نماز جمعه رشت 2 آبان 1404 نماز جمعه رشت 2 آبان 1404 نماز جمعه رشت 2 آبان 1404 نماز جمعه رشت 2 آبان 1404

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گیلان؛ نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت امروز در خطبه‌های نماز جمعه این شهر که در مصلای امام خمینی برگزار شد، با اشاره به یکشنبه ۴ آبان سالروز اعتراض و افشاگری تاریخی امام خمینی رحمه الله علیه تصویب قانون کاپیتولاسیون از سوی رژیم ستمشاهی، گفت: چهارم آبان سال ۱۳۴۳ امام خمینی رحمه الله علیه، تصویب لایحه کاپیتولاسیون یعنی مصونیت مستشاران آمریکایی از پیگرد قضایی در ایران را بر اساس «آیه نفی سبیل» مخالف اسلام و قرآن دانست و آن را سند استعمار و بردگی و ذلت ملت ایران از سوی آمریکایی‌ها دانست که موجی جدید از اعتراض‌ها را به همراه داشت و امروز نه تنها ایران، بلکه همه ملت‌های دنیا با شعار «مرگ بر آمریکا» می‌گویند که در برابر موج بیداری امت‌ها، «آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند».

آیت الله رسول فلاحتی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص کاپیتولاسیون، افزود: حدود ۲۸ سال آمریکایی‌ها در کشور ما حضور قدرتمندانه داشتند و همه‌ی اهانت‌ها، بدی‌ها و ستمگری‌هایی که یک دولت مستکبر با یک مظلوم می‌تواند انجام بدهد را انجام دادند.

وی در ادامه با بیان اینکه آمریکا در این ایام به ویژه با روی کار آمدن ترامپ روزگار تلخی را سپری می‌کند، گفت: مردم شهر‌های آمریکا و ایالات به دلیل عملکرد ترامپ از جمله مشکل معیشت، برخورد خشن با مردم و برخورد تند با مهاجران، تظاهرات گسترده‌ای انجام می‌دهند و حتی برخی جمهوری خواهان طرفدارش هم در ایام اخیر بر ضد او در مجلس سنای آمریکا صحبت کرده‌اند.

خطیب نماز جمعه رشت با تاکید بر سخنان رهبر معظم انقلاب، گفت: رژیم آمریکا دشمنی بزرگتر از ملت خود ندارد و رو به افول است.

آیت الله رسول فلاحتی با بیان اینکه متاسفانه رسانه‌های جهانی در اختیار صهیونیسم بین الملل است، گفت: آمریکا مانع از انتشار اخبار ضد خود در دنیا می‌شود و با فریب، به دنبال وارونه کردن حقایق و عوض شدن جای ظالم و مظلوم است.

نماینده ولی فقیه در گیلان همچنین با گلایه از برخی رسانه‌های اندک که به جای افشای حقایق و اخبار درون آمریکا، به دنبال سیاه نمایی درون کشور ما هستند، گفت: این انقلاب با مردمی خوب و با عظمتش که با این سختی‌ها و تحریم‌ها روی پای خود ایستاده‌اند، نیازمند تکریم است.

آیت الله فلاحتی از همه دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی خواست، حقایقی را که در کشور‌ها به ویژه ۱۵ کشور پیرامون ما هستند را منعکس کنند.

وی همچنین بر جهاد تبیین و جهل زدایی در جنگ نرم و شناختی دشمن تاکید کرد و گفت: مساله جهل زدایی از وظایف آحاد جامعه اسلامی و مردم مسلمان است.

امام جمعه رشت در ادامه سخنانش، ضمن گرامیداشت پنجشنبه ۸ آبان سالروز شهادت حسین فهمیده، روز نوجوان و روز بسیج دانش آموزی و همچنین دوشنبه ۵ آبان مصادف با ۵ جمادی الاول هجری قمری، سالروز ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، گفت: از همه مسئولان و مدیران اجرایی کشور می‌خواهم به مشکلات پرستاران توجه کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی کامل بیمارستان کیش در حوزه پدافند غیرعامل
ابلاغ قانون اصلاح ساز و کار بررسی بودجه سالیانه به رئیس‌جمهور
فناوری ای‌سیم (eSIM) به‌زودی در کشور فراگیر می‌شود
قضات باید با روحیه جهادی در راستای حل مشکلات مردم تلاش کنند
البرز ۵۰ درصد کمبود پرستار دارد
هلال احمر استان زنجان درگود پیشگیری از اعتیاد
هیئت پارلمانی ایران برای حضور در اجلاس کمیته فرهنگی-اجتماعی APA عازم مسکو شد
بازآفرینی در ۹ شهر استان زنجان
خود کفایی ایران در تولید پروتز لگن و زانو
آذربایجان‌شرقی قلب تپنده روابط ایران و ترکیه است
مسیر جسارت؛ روایت بانوی اتوبوسران زنجانی
مزارع پرورش ماهی به روایت تصویر
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۷ زخمی در پی واژگونی اتوبوس
فردا، غیرحضوری شدن مدارس نوبت صبح در ۴ شهرستان خوزستان
شناسایی ۶۵ نقطه حادثه خیز در جاده‌های آذربایجان شرقی
مدیرعامل اسبق استقلال درگذشت
امنیت منطقه‌ای لازمه توسعه اقتصادی کشورهای عضو اکو
نیرو‌های مسلح در حداکثر آمادگی قرار دارند
تجلیل از پرستاران آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ
آخرین وضعیت کودک معلول کلاردشتی که مورد ضرب و شتم قرار گرفت
فارسی‌ها منتظر باران نباشند
پیش ثبت‌نام ۴۰ هزار نفر برای تشرف به تمتع ۱۴۰۵
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
عارف: وحدت و انسجام بعد از دفاع مقدس ۱۲ روزه حفظ شود
سلیمان زاده: نخستین بار در تاریخ بسکتبال سه نفره دختران به مدال رسیدیم
گام بلند شبکه بانکی برای تامین مالی پروژه‌های نیمه تمام
کارزار حقوقی ایران در مقابله با جنایات صهیونیست‌ها
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است
ضرورت تشکیل کمیته تدوین سند جامع اشتغال آذربایجان شرقی
خرید سهام سهامداران بانک آینده آغاز شد
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است
تجلیل از پرستاران نمونه بیمارستان شهید محلاتی تبریز
دستور نتانیاهو برای ازسرگیری حملات علیه غزه
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)
مسکو: غرب به دنبال تجزیه روسیه است  (۱ نظر)
سروری : گزارش ها درباره ساخت و ساز‌ها در حریم تهران نگران کننده است  (۱ نظر)
شناسایی ۱۵۰ نانوای متخلف در اردبیل  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)