پخش زنده 				 				
 		 					امروز: 					 						 					 					- 					 				
 			۸۰۰ لیتر سوخت قاچاق در سردشت کشف و ضبط شد.
 به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجانغربی گفت: راننده اتوبوس برای قاچاق سوخت به پرداخت یک میلیارد و ۱۴۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجانغربی گفت: راننده اتوبوس برای قاچاق سوخت به پرداخت یک میلیارد و ۱۴۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.
حسین نجف زاده افزود: پرونده قاچاق ۸۰۰ لیتر سوخت از نوع گازوئیل به ارزش ۳۲۸ میلیون ریال در شعبه اول ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان سردشت رسیدگی شد.
نجف زاده تصریح کرد: شعبه رسیدگی کننده با بررسی محتویات پرونده و ارائه نکردن اسناد و مدارک قانونی تخلف انتسابی را محرز و متخلف را علاوه بر ضبط سوخت کشف شده به پرداخت ۷۶۴ میلیون ریال جریمه نقدی معادل دو برابر ارزش ریالی سوخت محکوم کرد. وی افزود: شعبه رسیدگی کننده همچنین مبلغ ۳۸۲ میلیون ریال معادل ارزش ریالی سوخت از بابت حمل کالای قاچاق به حکم صادره اضافه و در مجموع متخلف را به پرداخت یک میلیارد و ۱۴۶ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجانغربی اضافه کرد: عوامل انتظامی مستقر در بازارچه مرزی کیله شهرستان سردشت سوخت قاچاق را در بازرسی از یک دستگاه اتوبوس کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کرده بودند.