• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۷۳۷۷
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۶
کیش » اقتصادی

آمادگی قزاقستان برای گسترش همکاری‌ها با ایران

سفیر قزاقستان بر آمادگی کامل برای تعمیق و گسترش همکاری‌ها در حوزه‌های گردشگری، اقتصاد و فرهنگ با کیش تأکید کرد.

آمادگی قزاقستان برای گسترش همکاری‌ها با ایران

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، سفیر جمهوری قزاقستان در ایران در دیدار با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر توسعه روابط دوجانبه در حوزه‌های گردشگری، اقتصادی و فرهنگی و ایجاد پرواز مستقیم بین کیش و قزاقستان تأکید کرد.

ونتالاپ اونالبایف با تمجید از روند توسعه شتابان کیش، با اشاره به روابط عمیق و رو به رشد دو کشور، خواستار برقراری پرواز مستقیم بین کیش و قزاقستان شد و افزود: برقراری مسیر هوایی راهبردی می‌تواند گردشگری و روابط دوجانبه را ارتقا دهد.

او گفت: هم اکنون پرواز مستقیم شرکت هواپیمایی قشم‌ بین تهران و آلماتی برقرار است و شرکت هواپیمایی پارس‌ نیز فعالیت خود را آغاز کرده است.

ونتالاپ اونالبایف، خاطرنشان کرد: اگر پرواز بین آلماتی و کیش برقرار شود حتی با توقف در تهران می‌توانیم شمار گردشگران بین دو کشور را به شکل چشمگیری افزایش دهیم.

سفیر قزاقستان با اشاره به غنای فرهنگی و تاریخی ایران، خواستار افزایش تبلیغات گردشگری بین دو کشور شد و پیشنهاد داد با ایجاد ارتباط مستقیم بین نهاد‌های گردشگری دو کشور و سازمان‌دهی بازدید‌های رسانه‌ها و توراپراتورها، زمینه افزایش شناخت متقابل فراهم شود.

او ایران را مقصدی جذاب برای گردشگران قزاقستانی دانست و افزود: شهروندان قزاقستان علاقه‌مند هستند تا از ایران دیدن کنند و ایران به دلیل نزدیکی جغرافیایی، هزینه مناسب و اشتراکات فرهنگی، گزینه‌ای بسیار مطلوب برای سفر اتباع قزاقستان است.

ونتالاپ اونالبایف، خاطرنشان کرد: دولت‌های دو کشور بستر‌های لازم برای همکاری‌ها را فراهم کرده‌اند و اکنون زمان آن است که از این فرصت‌ها نهایت استفاده را ببریم. ما از گردشگران ایرانی دعوت می‌کنیم به قزاقستان سفر کنند و متقابلاً آماده استقبال پرشور از گردشگران قزاقستانی در ایران هستیم.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش هم در این دیدار با ابراز خرسندی از حضور سفیر قزاقستان در کیش، این سفر را فرصتی ارزشمند برای معرفی توانمندی‌های رو به رشد منطقه آزاد کیش برشمرد و گفت: امیدوارم در این سفر دو روزه، تصویر جامع و روشنی از ظرفیت‌های گسترده کیش، به ویژه در حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاری کسب کنید.

محمد کبیری با اشاره به اهمیت حیاتی تقویت ارتباطات هوایی، افزود: تجربه موفق مسیر هوایی کیش–دوشنبه (پایتخت تاجیکستان) به وضوح نشان داد می‌توانیم با پیگیری مداوم و هدفمند، مسیر‌های پروازی جدیدی با کشور‌های هم‌فرهنگ و همسایه ایجاد کرد.

او افزود: ما اطمینان داریم که با همکاری و مساعدت دولت قزاقستان، امکان راه‌اندازی پرواز‌های مستقیم میان کیش و آلماتی نیز در آینده‌ای نزدیک فراهم خواهد شد.

وی با اشاره به زیرساخت‌های منحصر‌به‌فرد و ظرفیت‌های گردشگری بی بدیل کیش، از ایجاد پرواز مستقیم میان کیش و آلماتی استقبال کرد و از آمادگی منطقه آزاد کیش برای میزبانی و ارائه خدمات بی نظیر به گردشگران قزاقستانی خبر داد.

محمد کبیری به اهمیت اشتراکات فرهنگی و تاریخی اشاره کرد و گفت: نزدیکی فرهنگی و زبانی بین ایران و قزاقستان فرصت مناسبی برای جذب گردشگران ایجاد می‌کند.

او افزود: کیش می‌تواند دروازه‌ای برای تبادلات گردشگری باشد و امیدواریم بتوانیم تجربیات موفق دیگر مناطق آزاد و همکاری‌های مشترک چین و قزاقستان را در این مسیر به کار بگیریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویت زیرساخت‌های ورزشی خاتم با تخصیص بودجه جدید
باران پاییزی ادامه دارد
درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری درمسابقات شنای بزرگسالان کشور
۴ فوتی و ۵ مصدوم در تصادف محور شهر حمزه به دزفول
حل مشکلاتی معیشتی مردم با ساماندهی بازارچه‌های محلی
دوراندیشی ساوجی‌ها برای کناره‌گیری از خام‌فروشی انار
پیروزی شهدای بابلسر و دریای آرین بابل در هفته دوم لیگ ۳
دوگانه‌سوزی رایگان خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا
افزایش دو برابری فضای سبز دانشگاه قم با اجرای طرح تصفیه فاضلاب
به یاد آن ۴۰۰ شهید فوتبالیست
درخشش فرهنگی چهارمحال و بختیاری در رویداد ملی شادکام
وضعیت اشتغال و نرخ بیکاری اردبیل به‌روز می‌شود
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در آذربایجان غربی
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۲۵
واردات گوشت از قرقیزستان انجام می‌شود
صدور سند اراضی پلنگ دره تا یک ماه آینده
فصل جدید کاوش‌ها درابراهیم‌آباد/کشف ۸ اسکلت و شواهدکم‌نظیر از دوران نوسنگی
زنگ کتاب و کتابخوانی در برخوار
تولید سالانه ۲۵۰ کیلوگرم زعفران در آذربایجان‌غربی
فیلسوفان برجسته جهان میهمان یک همایش ایرانی می‌شوند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)