• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۰۹۹۰
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۵
بین الملل » غرب آسیا

پیام حزب الله درباره سفر پاپ به لبنان

حزب الله لبنان در پیامی با اشاره به سفر امروز رهبر کاتولیک های جهان به بیروت تاکید کرد: لبنان با ترکیب متنوع خود حلقه وصل تمدنی میان پیروان دو رسالت آسمانی یعنی اسلام و مسیحیت است.

پیام حزب الله درباره سفر پاپ به لبنان

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما حزب الله لبنان در پیامی با اشاره به سفر امروزرهبر کاتولیک‌های جهان به بیروت تاکید کرد: لبنان با ترکیب متنوع خود حلقه وصل تمدنی میان پیروان دو رسالت آسمانی یعنی اسلام و مسیحیت است.

متن پیام حزب الله به لئون چهاردهم به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حضرتِ حجت‌الاعظمِ کلیسای کاتولیک در جهان.

پاپ لئون چهاردهم، با نهایت احترام

سلامی نیکو و پس از آن:

در آغاز، استقبال کامل و قدردانی عمیق خود را از مقام شما و از دیداری که به لبنان اختصاص داده‌اید ابراز می‌داریم؛ کشوری زیبا که خداوند آن را به موقعیت جغرافیایی ویژه و تنوع طایفه‌ای منظم در چارچوب زیست مشترک و توافق عمومی‌—که دو ویژگی ضروری برای ثبات نظام سیاسی و امنیت ملی آن هستند—بهره‌مند ساخته است.

پیش از این، اسلاف اسبق شما، پاپ ژان پل دوم، لبنان را «نه فقط یک وطن،  رایش‌های دینی، فرهنگی و سکولار در همه کشور‌های جهان و قاره‌هاست؛ و هنگامی که انسان محور توجه همه ادیان و حتی گرایش‌های عقیدتی وضعی باشد، می‌توان به خیر و امکان تحقق صلح و امنیت دائمی امیدوار بود.

و، چون در رهنمود‌ها و پیام‌های شما حرص و اهتمام قطعی به حقوق انسان و ضرورت احترام و حمایت از آنها را می‌بینیم، روشن است که این حقوق از بُعد فردی فراتر می‌روند و به دایره گسترده‌تری، یعنی دایرهٔ ملت‌ها، تعلق دارند.

آنچه امروز جهان از نزاع‌ها شاهد است، ریشهٔ عمیق آن، شانه خالی کردن برخی از هرگونه تعهد یا اعتراف به حقوق انسانِ دیگر است؛ چه به دلیل اختلاف دینی یا رنگ یا نژاد یا زبان یا منافع…

و بر کسی پنهان نیست که کاهش احترام به حقوق انسان در نزد برخی—چه رهبران باشند یا گروه‌ها یا احزاب یا طوایف یا دولت‌ها یا سازمان‌ها—به تقویت و تغذیهٔ گرایش‌های طمع، سلطه‌جویی، چیرگی و توسل به زور به جای رجوع به عدالت منجر می‌شود.

فاجعه‌ای که غزه در فلسطین اشغالی طی دو سال گذشته شاهد بوده و همچنان ادامه دارد، فاجعه‌ای است ناشی از پافشاری اشغالگران صهیونیست بر سلب حقوق ملت فلسطین در سرزمین، میهن و تعیین سرنوشتشان؛ و نیز ناشی از چشم‌پوشی نظام بین‌المللی از اتخاذ معیار عدالت و حق برای یافتن راه‌حلی برای این نزاع مستدام در منطقهٔ ما—میان صاحبِ زمین و وطن، و غاصبِ اشغالگرِ آنها.

همچنین، رنجی که لبنانی‌ها به دلیل اشغال بخشی از سرزمین‌شان توسط صهیونیست‌ها و تداوم تجاوزات‌شان و تهدید امنیت و ثبات مردم ما در کشورشان متحمل می‌شوند—به طمع چیرگی بر آب‌ها و زمین و ثروت گاز ما، و تلاش برای تحمیل تسلیم و خضوع لبنانیان به شروط امنیتی، توسعه‌طلبانه و سیاسی بی‌پایانشان—نیز تداوم دارد.

بی‌تردید، اشغالگر صهیونیستی—متأسفانه—از حمایت نامحدود برخی قدرت‌های بزرگ برخوردار است؛ قدرت‌هایی که در تمایل به سلطه و طمع به منافع کشور ما و منطقهٔ ما با او شریک‌اند، بی‌آن‌که به حقوق ملت ما و ملت‌های منطقه اعتنایی داشته باشند.

آنچه دشمن اسرائیلی در غزه در حق ملت فلسطین انجام داد، جنایت نسل‌کشیِ تمام‌عیار است؛ و آنچه در لبنان انجام می‌دهد، تجاوزی مستمر، مردود و محکوم است.

ما در حزب‌الله از فرصت زیارت مبارک شما به کشورمان لبنان بهره می‌بریم تا از جانب خود، بر پایبندی‌مان به زیست مشترک، دموکراسی توافقی، حفظ امنیت و ثبات داخلی، و بر حرص‌مان بر حاکمیت ملی و حمایت از آن، با همراهی ارتش و ملت‌مان برای مقابله با هرگونه تجاوز یا اشغالگری نسبت به سرزمین و کشورمان، تأکید کنیم.

همچنین ما به حق مشروع خود در رد هرگونه دخالت خارجی که بخواهد بر کشور و ملت ما قیمومیت تحمیل کند و تصمیم ملی و صلاحیت‌های نهاد‌های قانونی ما را مصادره کند، پایبندیم؛ و اگر عقیدهٔ ما تأکید دارد که پیروان عیسی بن مریم—عیسی مسیح—فرستادگان محبت و پاسداری از حقوق و احترام به انسان‌اند، ما نیز بر مواضع قداست شما در رد ظلم و تجاوزی که کشور ما لبنان توسط صهیونیست‌های غاصب و حامیانشان با آن روبروست، حساب می‌کنیم.

این است آنچه در جریان این دیدار، که طی آن محبت، توجه و همکاری خود را به همهٔ لبنانی‌ها ابراز می‌کنید، به شما می‌سپاریم؛ و برای مقام شما در این سفر، آرامش و سلامت آرزو می‌کنیم؛ و از خداوند سبحان می‌خواهیم که بر مظلومان جهان، عدالت و امنیت و گشایش ارزانی دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایران کشوری بسیار باستانی با فرهنگی کهن، متنوع و جذاب است
آنفلوانزا در زنجان در حال اوج‌گیری
تقابل هیرکان رشت با تیم نبوغ اراک
واریز مرحله پنجم تسهیلات قرض‌الحسنه بازنشستگان
تفحص پیکر شهید در شرق دجله
تأیید مصوبه بنزین در هیئت تطبیق مصوبات دولت با قوانین
تجلیل از کشاورزان و تولیدکنندگان برتر فارس در شیراز
افزایش ۱۹۸ درصدی صادرات محصولات تولیدی منطقه آزاد انزلی
فراهم شدن زمینه اشتغال سه هزار نفر در آذربایجان‌غربی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای آذربایجان شرقی
خبر‌های کوتاه گلستان ،دوشنبه ۱۰ آذر
دستگیری سه سارق حرفه‌ای در ماهشهر
دیدار مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان‌غربی با نماینده ولی‌فقیه در استان
ساخت مدرسه ۶ کلاسه در منطقه کم برخوردار زوویه اهواز
روزی برای تسکین درد بیماران عشایر آبدانان
دستگیری سارق حرفه‌ای سیم و کابل مخابرات در لنجان
برپایی دوره‌های آموزشی رایگان در مساجد
تهران روزانه با کمبود ۳ مترمکعب بر ثانیه آب مواجه است
برگزاری یادواره شهدای دانشجوی دانشگاه فرهنگیان لرستان
تشییع پدر شهیدان والامقام برار قلی و علی رائیجی در گرگان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۰ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)