• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۷۶۸۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۶
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

تاکید آیت الله مکارم شیرازی بر ضرورت پیوند عمیق‌تر صداوسیما و حوزه علمیه

آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی در دیدار رئیس رسانه ملی، نقش صداوسیما را در اطلاع‌رسانی، ترویج معارف دینی و حفظ ارزش‌های اسلامی، مهم و اثرگذار خواند و بر هم‌افزایی حوزه علمیه و رسانه ملی در مسیر غنی‌سازی برنامه‌های معارفی تأکید کرد.

تاکید آیت الله مکارم شیرازی بر ضرورت پیوند عمیق‌تر صداوسیما و حوزه علمیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، این مرجع تقلید عالیقدر در این دیدار با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری گسترده از آموزه‌های دینی، معارف اهل‌بیت علیهم‌السلام و نهج‌البلاغه در برنامه‌های رسانه ملی، گفت: هرچه کلام امیرالمؤمنین علی (ع) در رسانه‌ها بیان شود، برای مردم تازگی دارد و استفاده از این محتوا‌ها می‌تواند در جامعه و حتی در جهان غوغا ایجاد کند.

وی با اشاره به جایگاه ویژه حوزه‌های علمیه در برنامه‌های صداوسیما گفت: حوزه علمیه دارای منابع عظیم علمی و گروه‌های تخصصی متعدد است که می‌تواند نقش مؤثری در غنی‌سازی برنامه‌های معارفی رسانه ملی ایفا کند.

این مرجع تقلید بر ضروت چاره‌اندیشی برای حل مسائل فرهنگی و اجتماعی و نیز توجه جدی به مسئله حجاب و عفاف  تاکید کرد و افزود: رسانه ملی می‌تواند با آموزش صحیح و معرفی الگو‌های رفتاری مناسب، آثار و برکات حجاب و عفاف را برای جامعه تبیین کند.

آیت‌الله مکارم شیرازی همچنین با قدردانی از خدمات و تلاش‌های رسانه ملی، نقش صداوسیما را در اطلاع‌رسانی، ترویج معارف دینی و حفظ ارزش‌های اسلامی مهم و اثرگذار دانست و با اشاره به مسئولیت سنگین رسانه ملی در شرایط کنونی، برای موفقیت، توفیق و عاقبت‌به‌خیری مدیران و دست‌اندرکاران سازمان صداوسیما دعا و بر ضرورت ادامه این تلاش‌ها در مسیر خدمت به دین و جامعه تأکید کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم، گرانی را یکی از دغدغه‌های جدی جامعه دانست و اظهار کرد: امروز قیمت‌ها هر روز تغییر می‌کند، درحالی‌که حقوق و دستمزد سالی یک‌بار افزایش می‌یابد. کارگران و حقوق‌بگیران در این شرایط چگونه باید زندگی کنند و چه کسی پاسخگوی این اوضاع است. مشکلات باید صریح با مردم در میان گذاشته و پیگیری شود.

این مرجع عالیقدر به برخی مطالبات اساسی مردم ازجمله مسکن، تعطیلی‌های بی‌ضابطه مدارس و وضع نظام بانکی کشور اشاره و بیان کرد: در حوزه اجاره مسکن، افزایش بی‌ضابطه رهن و اجاره، مستأجران را با مشکلات جدی مواجه کرده و لازم است قوانین مشخصی برای نظارت و کنترل قیمت‌ها وضع شود. آموزش‌وپرورش هم باید برای تعطیلی‌ها ضابطه و قانون مشخص داشته باشد تا به کیفیت آموزش دانش‌آموزان آسیب وضرری وارد نشود.

آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به مشکلات جوانان در زمینه ازدواج، مسکن و تهیه جهیزیه، از خیران خواست در این حوزه فعال‌تر شوند و افزود: رسانه ملی می‌تواند با معرفی خیرین و ظرفیت‌های آنان، انگیزه کمک به ازدواج جوانان را افزایش دهد.

وی راه‌اندازی فرودگاه قم را نیز از مطالبات مهم مردم این استان دانست و گفت: قم شهری متعلق به جهان اسلام است و فرودگاه این شهر می‌تواند ازنظر اقتصادی و فرهنگی بسیار اثرگذار باشد.

تأکید رئیس رسانه ملی بر ادامه پیگیری مطالبات مردم

در ادامه این دیدار، رئیس رسانه ملی با اشاره به تأکید آیت‌الله مکارم شیرازی در سال گذشته بر استفاده از ظرفیت‌های حوزه علمیه، گفت: امسال با امضای توافق‌نامه مشترک میان حوزه علمیه و صداوسیما، همکاری‌های عملیاتی آغاز شده و از این ظرفیت‌ها برای غنی‌سازی برنامه‌های معارفی استفاده خواهد شد.

وی با اشاره به نگرانی‌های مطرح‌شده درباره شبکه نمایش خانگی، بر لزوم نظارت جدی بر تولیدات این حوزه تأکید کرد و افزود: رسانه ملی با وجود فشارها، تلاش می‌کند نظارت‌ها را بر اساس قانون و تأکیدات مقام معظم رهبری با جدیت دنبال کند.

رئیس رسانه ملی در پایان تصریح کرد: صداوسیما با وجود مشکلات اقتصادی و مطالبات مردمی، وظیفه خود می‌داند صدای مردم را به گوش مسئولان برساند و این مسیر را با جدیت ادامه خواهد داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور دوچرخه سوار تبریزی در مسابقات کاپ آزاد آسیایی مالزی
تبیین سیاست های اقتصادی دولت نیازمند همراهی دانشگاه هاست
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
احیای قنات مصرآباد خدابنده با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد ریالی
آذربایجان شرقی ظرفیت بالایی در ورزش دارد
تخصیص ۱۲۷ هکتار زمین برای طرح های تجدیدپذیر در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ دی ۱۴۰۴
دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی در کرمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
اوقات شرعی اهواز، ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ به افق قم
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار خاش–زاهدان با واگن باری
دلایل اصلی دشمنی دشمنان ایران اسلامی چیست؟
محوریت بازرسی در بازار
کشف احتکار ۴۵ تن روغن در خاش
برگزاری همایش خادم یاران رضوی در تبریز
کشف چوب قاچاق در تالش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
افزایش آلودگی هوا شهرهای صنعتی؛ وضعیت قرمز در ارومیه و مشهد
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)