• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۱۹۳۰
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی

نیرو‌های مسلح هماهنگ و مقتدر کنار هم ایستاده‌اند

معاون اجرایی ارتش ضمن محکوم کردن اقدام اتحادیه اروپا در تروریستی نامیدن سپاه گفت: هرگاه بخواهند بخشی از نیرو‌های مسلح را با عنوانی دیگر یاد کنند، ما در حقیقت با یک مجموعه واحد، مقتدر و هماهنگ روبه‌رو هستیم.

*** نیرو‌های مسلح هماهنگ و مقتدر کنار هم ایستاده‌اند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سرتیپ «علیرضا شیخ» معاون اجرایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در هجدهمین جشنواره حضرت علی اکبر (ع) جوان سرباز نیرو‌های مسلح که صبح امروز (شنبه) به میزبانی نیروی پدافند هوایی ارتش در مجتمع الماس تهران برگزار شد، با استناد به دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره جایگاه و ارزش سرباز، اظهار داشت: همیشه وقتی جوان‌ها حضور دارند، به‌ویژه جوان‌های نخبه و برگزیده نیرو‌های مسلح، در درجه اول احساس شکرگزاری در دل انسان زنده می‌شود؛ چراکه شما نعمت خداوند و عطیه الهی برای دلسوزان این کشور هستید. وجود شما جوانان، حقیقتاً نعمتی الهی است.

معاون اجرایی ارتش افزود: شُکر دوم، امید به آینده کشور است. وقتی به افقی که در برابر چشمان ماست، نگاه می‌کنیم و شما جوانان را می‌بینیم، امیدوار می‌شویم که این آینده، آن‌گونه که آرزو داریم، ان‌شاءالله تحقق خواهد یافت.

وی عنوان کرد: جوانان سرباز، ملوانان دلاور کشتی پهناور میهن‌ هستند که در طوفان‌های سهمگین روزگار با نیروی ایمان و شلاق خِرد، مام وطن را به ساحل امن آرامش و امنیت می‌رسانند.

امیر سرتیپ شیخ ادامه داد: سربازانی که در رگ‌هایشان خون گرم غیرت پدران و مهر امام وطن جاری است، نگارگر و معمار بنای تمدن آینده این سرزمین خواهند بود. جوانانی که امید کشور به آنها بسته است تا بتوانند در میدان عمل ترجمان این آرمان‌ها باشند و نام ایران را همچون گذشته در تاریخ و جهان سرافرازانه معرفی کنند.

معاون اجرایی ارتش درباره برگزاری جشنواره جوان سرباز نیز توضیح داد: این جشنواره در قالب طرحی پیش‌بینی شده با هدف مدیریت استعدادها، معرفی الگو‌ها و تجلیل از جوانان برتر نیرو‌های مسلح، از سال ۱۳۸۹ در پی مصوبه شورای عالی جوانان و با تأیید ریاست جمهوری آغاز شد. از آن زمان تاکنون، این جشنواره به‌صورت مستمر برگزار شده و گزارشی از عملکرد آن ارائه می‌شود. 

امیر سرتیپ شیخ گفت: امروز در این گردهمایی تنوع رنگ در لباس‌های مختلف نیرو‌های مسلح که در کنار یکدیگر حضور دارند؛ نشانه‌ای از انسجام و اقتدار ملی است. این تصویر یکپارچه، معنایی ژرف دارد و نشان می‌دهد که هرگاه بخواهند بخشی از نیرو‌های مسلح را با عنوانی دیگر یاد کنند، ما در حقیقت با یک مجموعه واحد، مقتدر و هماهنگ روبه‌رو هستیم.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته در ستاد کل نیرو‌های مسلح در ۱۱ محور اصلی این جشنواره، بیان کرد: ۱۱ حوزه این جشنواره در رقابت بین سربازان نیرو‌های مسلح در رده‌های مختلف برگزار شد و برگزیدگان این حوزه‌ها امروز در این جمع حضور دارند تا از آن‌ها تقدیر شود.

معاون اجرایی ارتش افزود: مسابقات و ارزیابی‌های مختلفی در سطوح یگان‌های اجرایی (تیپ‌ها و گردان‌ها)، گروه‌های مستقل، سطوح نیرویی و در نهایت سطوح سازمان برنامه‌ریزی شده بود. 

امیر سرتیپ شیخ اظهار داشت: جشنواره امسال با عنوان ملی برگزار شد و در ترکیب بین مسابقات مهارت‌آموزی و مسابقات ورزشی و برگزیدگان جشنواره سرباز، سال جاری را تحت عنوان جشنواره ملی سرباز نام‌گذاری کردند.

وی ادامه داد: در پایان این جشنواره قرار است از سربازانی که به درجه جانبازی نائل آمده‌اند و سربازان نمونه انتخاب‌شده بر اساس ۱۱ محور، تقدیر شود؛ همچنین، پنج کار موفق در این جلسه مورد تشویق قرار می‌گیرند و هدایای خود را از دستان فرمانده کل ارتش دریافت خواهند کرد.

معاون اجرایی ارتش خطاب به جوانان حاضر در این مراسم گفت: آینده این سرزمین را نه تقدیر، که اراده جوانانی می‌سازد که عشق به خاک را در رگ‌هایشان به ارث بردند. امید آینده این کشور در عرصه‌های مختلف به شما جوانان است که ان‌شاءالله بعد از اینکه مأموریت دفاع و مسئولیت این حوزه را به اتمام رساندید و به حوزه اجتماعی ورود پیدا کردید، بتوانید پرچم اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را در تاریخ دنیا معنا کنید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهار حریق در یک دستگاه تریلی در شوش
لزوم راه اندازی کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ اسفند ۱۴۰۴
تشکیل ۶ کارگروه تخصصی در شورای راهبردی بانوان و خانواده هرمزگان
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۶ اسفند ماه ۱۴۰۴
۵۱ درصد از اراضی مستعد زنجان زیر چتر آبیاری نوین
دعای هر روز و روز هفتم ماه مبارک رمضان
مهلت بخشودگی جرائم مالیاتی زنجان تا ۱۴ اسفند
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ضرورت احداث کمپ ترک اعتیاد در بستان‌آباد
کشف ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در حاجی آبادِ هرمزگان
گسترش همکاری ها بین آذربایجان شرقی و جمهوری آذربایجان
ایران جان، مقوم انسجام و امید ملی
هشدار نارنجی تشدید گردوخاک با منشا عراقی در خوزستان
نظارت هوشمند در جاده‌های سیستان و بلوچستان تقویت می‌شود
اختصاص ۲ آمبولانس پیشرفته به بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
اعتبار امروز تبریز ریشه در هویت تاریخی آن دارد
بارش پراکنده باران در سمنان
هم‌اندیشی فرمانده سپاه خوزستان با قضات بسیجی؛ قدردانی از همراهی دستگاه قضا در مأموریت‌ها
لزوم رعایت توصیه‌های ایمنی هنگام استفاده از شوینده‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
شهادت خلبان و کمک خلبان در درچه خمینی شهر
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
پیش بینی خیزش گردوخاک محلی در خوزستان
شیفت عصر مدارس مازندران فردا چهارشنبه تعطیل شد/ فعالیت ادارات تا ۱۲ ظهر
تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)