• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۰۸۱۶
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۱
بوشهر » اقتصادی

سرمایه‌گذاری ۹۰ درصدی بخش خصوصی در حوزه شیلات

رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به نقش کلیدی سرمایه‌گذاری در تحقق توسعه دریا‌محور، گفت: بیش از ۹۰ درصد سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده تاکنون در حوزه شیلات از طریق بخش خصوصی صورت گرفته است.

سرمایه‌گذاری ۹۰ درصدی بخش خصوصی در حوزه شیلات
به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، حمزه رستم پور کاکرودی در حاشیه بازدید از نمایشگاه تخصصی صنایع شیلاتی در بوشهر با تأکید بر ضرورت تغییر نگاه کشور از توسعه خشکی‌محور به دریا‌محور، افزود: کشور‌هایی کوچک‌تر از یک استان ایران، فقط به واسطه بهره‌گیری از ظرفیت دریا، اقتصاد خود را به یک اقتصاد جهانی تبدیل کرده‌اند و با توجه به شرایط اقلیمی، خشکسالی‌ها و محدودیت منابع آب ناگزیر باید بیش از گذشته به سمت اقتصاد دریا‌محور حرکت کنیم.
وی با اشاره به جایگاه راهبردی استان بوشهر بیان کرد: با وجود سهم بالای بوشهر در ذخایر گاز و صادرات نفت کشور، اقتصاد این استان به‌درستی بر پایه شیلات، کشاورزی و تجارت شکل گرفته و امروز می‌توان گفت شیلات به یکی از هویت‌های اصلی این استان تبدیل شده است؛ به‌گونه‌ای که نام بوشهر با میگو و آبزی‌پروری در سطح کشور شناخته می‌شود.
رئیس سازمان شیلات ایران با تقدیر از همدلی و هم‌افزایی مدیران استان بوشهر تصریح کرد: این استان از نظر انسجام مدیریتی، پیگیری موضوعات شیلاتی و حمایت دستگاه‌ها، یک استان پیشرو است و استاندار، نمایندگان مجلس، دستگاه قضایی و سایر مجموعه‌ها به‌طور جدی پای کار توسعه شیلات هستند.
رستم‌پور با اشاره به ظرفیت‌های صنعت میگو در استان بوشهر، اظهار کرد: در همایش ملی میگو اعلام شد که تولید استان به حدود ۳۰ هزار تن رسیده و اگر تنها بخشی از مزارع موجود با تغییر ساختار و فناوری نوین به‌روزرسانی شوند، بیش از ۱.۲ میلیارد یورو ارزآوری فقط در همین استان محقق خواهد شد؛ رقمی که اهمیت بوشهر را در اقتصاد شیلاتی کشور نشان می‌دهد.
وی بوشهر را استان پیشرو در صنعت میگو، صید و آبزی‌پروری دانست و افزود: صیادان سنتی ایران در سطح جهان از مهارت بالایی برخوردارند و افتتاح اسکله‌های صیادی، از جمله اسکله عامری، نقش مهمی در بهبود معیشت صیادان دارد. امسال در استان بوشهر پیگیری ساخت و تکمیل ۸ اسکله صیادی از مجموع ۲۱ اسکله در دستور کار قرار گرفته و طرح‌هایی که سال‌ها متوقف مانده بودند، دوباره فعال شده‌اند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی همچنین از اجرای طرح‌های نوآورانه در استان بوشهر خبر داد و گفت: برای نخستین بار، در قالب مسئولیت‌های اجتماعی، رهاسازی بچه‌ماهی حاصل از تکثیر مصنوعی با مشارکت بخش خصوصی در این استان آغاز شده و علاوه بر ماهی و میگو، ظرفیت‌هایی مانند جلبک و سایر آبزیان نیز در دستور کار توسعه قرار دارد.
رستم‌پور با تأکید بر اهمیت فرآوری و زنجیره ارزش اضافه کرد: میگو علاوه بر صادرات، باید در سبد مصرف داخلی نیز جایگاه داشته باشد و توسعه صنایع پیشین و پسین، نقش مهمی در کاهش قیمت و افزایش دسترسی مردم به این محصول پروتئینی دارد. استان بوشهر در زنجیره ارزش شیلات رتبه نخست کشور را دارد که نشان‌دهنده توان بالای نیروی انسانی و بخش خصوصی آن است.
وی با اشاره به نقش کلیدی سرمایه‌گذاری در تحقق توسعه دریا‌محور، بیان کرد: بیش از ۹۰ درصد سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در حوزه شیلات توسط بخش خصوصی صورت گرفته است که این نشان می‌دهد این بخش حتی جلوتر از دولت در حال حرکت است. در حوزه پرورش ماهی در دریا نیز بوشهر با ایجاد مراکز تکثیر بچه‌ماهی، گام‌های مؤثری برداشته و سازمان شیلات ایران متعهد به پیگیری تأمین اعتبارات لازم در این زمینه است.
رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به ظرفیت‌های عظیم شیلات کشور، گفت: امروز اشتغال مستقیم و غیرمستقیم حوزه شیلات به حدود یک میلیون نفر می‌رسد، اما این تنها بخشی از ظرفیت واقعی این بخش است و با تحقق کامل توسعه دریا‌محور، شهر‌های ساحلی می‌توانند به کانون‌های اصلی رونق اقتصادی کشور تبدیل شوند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید بر انضباط مالی و جهش خدمات شهری در آستانه نوروز
آغاز مسابقات فوتسال آزاد جام رمضان در یاسوج
رسانه شریک عدالت است
کشف لاشه ۲ بز وحشی در ارتفاعات پیرانشهر
روسیه: به توسعه روابط خود با ایران ادامه می‌دهیم
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از دریاچه ارومیه
­بازآفرینی زندگی شهید کشتی‌گیر در قالب رمان نوجوان
صدور کیفرخواست پرونده شهادت شهید محمدجواد بخشیان
شناسایی انبار ۲۰۰ میلیاردی لوازم اداری در اصفهان
وقتی قند اضافی مصرف می‌شود چه اتفاقی برای بدن می‌افتد؟
دستگیری سارقین درون خودرو با ۲۰ فقره سرقت در شیراز
حضور یک مازندرانی در لیست کادر فنی تیم ملی بسکتبال
تشییع پدر شهید در شهر بهمن آباده
مسابقات قرآنی شهید کمال قاسمی در زنجان
آغاز پویش «اطعام مهدوی، ایران همدل» در خراسان رضوی
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
ورود ۷۰ هزار تن کالا از استان‌های مرزی برای تأمین سفره مردم
راهکار‌های دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت برای رفع تشنگی در ایام روزه‌داری
کمینه و بیشینه دمای سی ام بهمن ماه در سمنان
افزایش ۲۰ درصدی حضور دانشجویان در اردوی راهیان نور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
تداوم اجاره همسر در اروپا
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۵ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
مشهد، رئیس کمیسیون بازرسی شهرداران کلانشهرهای ایران  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)