پخش زنده
امروز: -
در آستانه آغاز هفته سلامت و به مناسبت روز جهانی بیماریهای خاص، بخش توسعهیافته دیالیز مرکز جامع بیماران خاص با اعتبار سه میلیارد تومان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: این مرکز که از سال ۱۳۹۳ با ۲۰ تخت دیالیز فعالیت خود را آغاز کرده بود، که با اضافه شدن ۱۰ تخت و دستگاه جدید دیالیز، به شاخص کشوری چهار بیمار به ازای هر دستگاه دیالیز دست یافته است.
گنجیفرد، با اشاره به جزئیات تأمین مالی این طرح افزود: از مجموع سه میلیارد تومان هزینه شده برای این توسعه، یک میلیارد تومان توسط خیرین سلامت، یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان از درآمدهای مرکز و ۶۵۰ میلیون تومان نیز از سوی دانشگاه علوم پزشکی تأمین شده است.
وی با بیان اینکه خراسان جنوبی به دلیل پراکندگی جمعیت، شاخص بهتری در نسبت بیمار به دستگاه دیالیز نسبت به میانگین کشوری دارد، گفت: در طول تعطیلات نوروزی اخیر، علاوه بر ۴۸۰ بیمار دیالیزی خراسان جنوبی، خدماترسانی به ۱۱۰ بیمار مهمان از اقصی نقاط کشور نیز در این مرکز انجام شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ضمن تشکر از خانواده خیر وقف کننده زمین و همچنین خیرینی که در این طرح مشارکت داشتند، بر اهمیت توسعه متوازن خدمات درمانی و توجه ویژه به بحث پیشگیری و خود مراقبتی با محوریت کنترل دیابت و فشار خون به عنوان عوامل اصلی نارسایی کلیه تأکید کرد.