• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۴۵۰۲
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۹
اجتماعی » انتظامی و حوادث

آتش نشانی با انواع ادوات اطفا حریق در مصلی حاضر است

معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی تهران از استقرار نیرو‌های پیاده و خودرو‌های امدادی آتش‌نشانی در مسیر مراسم وداع با رهبر شهید خبر داد.

آتش نشانی با انواع ادوات اطفا حریق در مصلی حاضر است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما  حسن سیفی معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی تهران گفت: سازمان آتش‌نشانی تهران فعالیت‌های خود را در سه محور آغاز کرد و تقریباً از دو هفته قبل این موضوع را در دستور کار قرار داد.

وی گفت: محور نخست، ارزیابی اثرات و ریسک‌های احتمالی بود که توسط همکاران ما پایش و برای رفع نواقص به دستگاه‌های مربوطه اعلام شد. بخشی از این نواقص نیز که سازمان آتش‌نشانی امکان رفع آنها را داشت، به صورت داوطلبانه برطرف کرد تا ایمنی مراسم افزایش یابد.

سیفی ادامه داد: محور دوم، پوشش ایمنی مراسم بود که بر اساس آن خودروها و نیروهای آتش‌نشانی در مسیرها و نقاط مورد نیاز جانمایی و مستقر شدند و خوشبختانه تا این لحظه هیچ مشکل خاصی در این زمینه وجود نداشته است.

معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی تهران با اشاره به اقدام ویژه این سازمان برای مقابله با گرمای هوا، تصریح کرد: سازمان آتش‌نشانی فراتر از وظایف خود، مسئولیت خنک‌سازی صحن اصلی و محوطه اطراف مصلی را نیز بر عهده گرفت. با توجه به گرمای شدید تیرماه و حضور گسترده زائران، به‌ ویژه سالمندان و افرادی که ممکن است بیماری‌های قلبی یا تنفسی داشته باشند، پیش‌بینی می‌شد گرما مشکلات جدی ایجاد کند.

وی افزود: به همین دلیل، سامانه‌های واترمیست، افشانه‌های آب و باران مصنوعی در سراسر مصلی راه‌اندازی شد و خوشبختانه این اقدام نتیجه مطلوبی داشت و موجب شد آسیب‌های ناشی از گرمای هوا به حداقل برسد.

سیفی درباره تأمین همزمان ایمنی شهر تهران ادامه داد: یکی از دغدغه‌های همیشگی ما این است که پوشش مراسم باعث اختلال در امدادرسانی به سایر نقاط شهر نشود. خوشبختانه با برنامه‌ریزی و تدابیر اتخاذ شده، هم مراسم به‌طور کامل پوشش داده شد و هم مأموریت‌های روزانه آتش‌نشانی در سطح شهر بدون حتی کوچک‌ترین وقفه در حال انجام است.

وی درباره وضعیت ایمنی مراسم تا ساعات بعدازظهر امروز گفت: تا این لحظه حادثه خاصی رخ نداده است و اگر موردی هم وجود داشته، بیشتر مربوط به مشکلات جسمانی افراد بوده که توسط نیروهای اورژانس به مراکز درمانی منتقل شده‌اند و ارتباطی با مأموریت‌های سازمان آتش‌نشانی نداشته است.

معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی تهران با اشاره به تمهیدات خارج از محدوده مراسم تصریح کرد: با توجه به پیش‌بینی ۱۴ ورودی برای ورود زائران به تهران، تمامی این مسیرها پایش و برای آنها تمهیدات لازم در نظر گرفته شد. همچنین مکاتباتی با تمامی آتش‌نشانی‌های کشور انجام شد تا با توجه به تردد گسترده مردم، آمادگی لازم برای حوادث احتمالی جاده‌ای وجود داشته باشد. علاوه بر این، به شهرهای اقماری استان تهران نیز اعلام شد تا ضمن پوشش محدوده خود، در صورت نیاز به آتش‌نشانی تهران کمک کنند.

سیفی با قدردانی از همکاری مردم ادامه داد: خوشبختانه مردم امروز با فرهنگ، آرامش و نظم بسیار خوبی در مراسم حضور پیدا کردند، با پیکر رهبر شهید وداع کردند و بدون ازدحام محل را ترک کردند که این موضوع نقش مهمی در حفظ ایمنی مراسم داشت.

وی از مردم خواست در روزهای آینده، به‌ ویژه روز دوشنبه نیز همین روند را ادامه دهند و افزود: از مردم درخواست می‌کنیم از هرگونه عجله یا رفتاری که ممکن است موجب آسیب به خود یا دیگران شود، خودداری کنند تا بتوانیم مراسم را با کمترین حادثه و آسیب به پایان برسانیم.

معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی تهران درباره آمادگی این سازمان برای مقابله با حوادث احتمالی در محل تجمع زائران گفت: تجربه برگزاری مراسم‌های پرجمعیت در اختیار آتش‌نشانی است و علاوه بر استقرار خودروهای سبک، سنگین و موتورسیکلت‌های امدادی، نیروهای پیاده مجهز به خاموش‌کننده‌های دستی و تجهیزات لازم نیز در میان جمعیت مستقر شده‌اند. این نیروها در نقاطی که احتمال خطر و ریسک بیشتری وجود دارد، حضور دارند تا در صورت وقوع هرگونه حادثه، در کوتاه‌ترین زمان ممکن وارد عمل شوند.

سیفی ادامه داد: امیدوارم همه همکاران سلامت و تندرست باشند و ان‌شاءالله این مراسم و سایر مراسم‌های پیش‌رو نیز با عزت، نظم و ایمنی کامل برگزار شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به مناطقی از جنوب لبنان
وقوع انفجارهای متعدد در بندرعباس، سیریک و قشم
آمریکا پس از بند ۱۰، بند ۱ و ۲ تفاهمنامه اسلام آباد را هم نقض کرد؛ ایران هشدار داد
نقض تفاهم اسلام‌آباد توسط آمریکا؛ ایران پاسخ قاطع می‌دهد
شنیده شدن صدای انفجار در سیریک
بیانیه وزارت امور خارجه درباره اقدام آمریکا به نقض تفاهم نامه اسلام‌آباد
وقوع چندین انفجار در مناطقی از هرمزگان
سنتکام حمله به اهدافی در جنوب ایران را تایید کرد
رژیم اسرائیل، تهدید مستقیم صلح و امنیت بین‌المللی است
حرکت بزرگ خونخواهی در سایه امام زمان (عج) محقق خواهد شد
یک هواپیمای ترابری در مسیر کراچی پاکستان ناپدید شد
خشم مقدس مردم ایران با بیداری همراه شده است/ انتقام و خونخواهی باید دنبال شود/ آمریکا به تفاهم پایبند نخواهد بود
مخبر: فریاد انتقام، از خواستی ملی به مطالبه ای بین المللی تبدیل شده است
قبل از شهادت قائد، نظر اداره کشور بر روی آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای بود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ تیر ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۱۷ تیرماه ۱۴۰۵
سازمان ملل خواستار پایان تحریم‌ها علیه کوبا شد
مردم ایران از رهبر شهیدشان درس ایستادگی در مسیر حق و حقیقت را آموختند
بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید در گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب در مسجد جمکران
مجید عیدی به پرسپولیس پیوست
شعر کامل محمد مهدی رسولی در رثای رهبر شهید
جام جهانی ۲۰۲۶، صعود اسپانیا به مرحله یک چهارم /پایان پرتغال با اشک‌های رونالدو
تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در مسجد جمکران
روایت خبرنگاران از پرشورترین وداع قرن با امام شهید در قم
عناوین و ضرایب دروس سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵
واکنش سازمان ملل به دخالت ترامپ در تعلیق کارت قرمز بازیکن آمریکایی
پارتی بازی ترامپ به‌نتیجه نرسید؛ حذف آمریکا از جام جهانی
نقشه اسکان زائران در مشهد به تفکیک استان‌ها مشخص شد
واکنش بقایی به لفاظی وزیر خارجه آلمان درباره تنگه هرمز
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / سه شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۵
حادثه دریایی در نزدیکی سواحل عمان
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
لفاظی‌های سخیف رئیس جمهور آرژانتین علیه ایران نشانه ورشکستگی اخلاقی  (۲ نظر)
فردا یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد  (۱ نظر)
مسیر تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در تهران  (۱ نظر)
شعار‌های انقلابی و دلنوشته‌های عاشقانه عزاداران بر دیوار‌های مصلی  (۱ نظر)
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران _ ۵  (۱ نظر)
۱۷۰۰ اتوبوس در آیین تشییع رهبر شهید امت در قم به مردم خدمات رایگان ارائه می‌کنند  (۱ نظر)
حق پرستاری معلولان ضایعه نخاعی ۹۰ درصد افزایش یافت  (۱ نظر)
روایت خبرنگاران از حزن و اندوه تا عزت و امید (۳)  (۱ نظر)
داروخانه‌های کشور فعال هستند  (۱ نظر)
مجازی شدن امتحانات دانشجویان دکترا و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد خوزستان  (۱ نظر)
تاکید وزیر راه و شهرسازی بر تسهیل تردد عزاداران تشییع رهبر شهید  (۱ نظر)
چهارشنبه ادارات مازندران تعطیل است  (۱ نظر)
ترافیک در جاده‌های کشور پس از مراسم خداحافظی تهران با رهبر شهید  (۱ نظر)
آغاز پویش ملی «هدیه نماز»؛ بدرقه رهبر شهید با میلیون‌ها سجده عاشقانه  (۱ نظر)