• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۶۱۳۹۳
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۳
اجتماعی » انتظامی و حوادث

قوانین کشور برای جلوگیری از جرم بازدارنده نیست

جانشین فرماندهی انتظامی کل کشور گفت: اغلب قوانین کشور برای جلوگیری از ارتکاب جرم، بازدارندگی ایجاد نمی‌کنند.

قوانین کشور بازدارنده نیست

به گزارش خبرگزاری صداوسیما سردار قاسم رضایی جانشین فرماندهی انتظامی کل کشور گفت: موضوعاتی که به مخلان امنیت مربوط می‌شود، به طور جدی در دستور کار نیروی انتظامی قرار دارد. برخی از مشکلات موجود در کشور، مشکلاتی است که مردم و شهروندان را آزار می‌دهد و روند رسیدگی دستگاه‌های مختلف را نیز با مشکل مواجه کرده است. این مسئله، یک مشکل ملی است که باید برطرف شود.

وی از نمایندگان مجلس خواست: به عنوان قانون‌گذاران و خدمتگزاران مردم و همچنین مرکز پژوهش‌های مجلس با بهره‌گیری از نخبگان و استفاده از نظرهای مشورتی دستگاه‌هایی از جمله نیروی انتظامی، درخواست دارم که این مسئله را به طور جدی بررسی کنند، چون قوانین هر کشوری باید متناسب با نیاز‌های کشور و مردم تدوین شود.

جانشین فرماندهی انتظامی کل کشور با بیان اینکه اغلب قوانین کشور ما بازدارندگی برای ارتکاب جرم ایجاد نمی‌کند، تصریح کرد: ما قوانین مختلفی در حوزه پیشگیری از جرم، ایجاد امنیت و آرامش داریم؛ اما برآورد نیروی انتظامی و سایر دستگاه‌های مرتبط نشان می‌دهد که بسیاری از قوانین فعلی کشور ما، بازدارندگی در برابر جرم ندارند؛ به عبارت دیگر، هزینه ارتکاب جرم با میزان جرم تناسب ندارد. این مسئله در سطح کشور وجود دارد و از طرف نیروی انتظامی و به نمایندگی از مردم درخواست می‌کنیم که نمایندگان مجلس این موضوع را به طور جدی دنبال کنند و هزینه جرم با جرم متناسب‌سازی کنند.

وی با تأکید بر اینکه از جمله موضوعات مهمی که در دستور کار نیروی انتظامی خراسان رضوی و کشور قرار دارد و با امنیت و آرامش مردم ارتباط مستقیم دارد، مقابله با سلاح‌های غیرمجاز است، تصریح کرد: جمع‌آوری سلاح‌های غیرمجاز، مقابله با قاچاق سلاح و برخورد با افرادی که آگاهانه یا ناآگاهانه با خودرو یا موتورسیکلت دارای پلاک مخدوش یا بدون پلاک تردد می‌کنند، از اولویت‌های کاری ما است؛ هر یک از این موارد می‌تواند زمینه‌ساز ناآرامی در کشور باشد.

سردار رضایی، همکاری مردم با نیروی انتظامی را خواستار شد و گفت: همچون گذشته با فرزندان خود در نیروی انتظامی همکاری داشته باشید. همچنین پیامی برای افرادی دارم که این موارد را رعایت نمی‌کنند و سلاح غیرمجاز در اختیار دارند؛ از آنها می‌خواهیم به صورت داوطلبانه سلاح‌های خود را به کلانتری‌ها و رده‌های مختلف انتظامی تحویل دهند. قطعاً این همکاری در روند تشکیل پرونده آنها لحاظ خواهد شد.

وی افزود: از افرادی که از وجود سلاح غیرمجاز نزد دیگران اطلاع دارند، انتظار داریم از طریق سامانه‌های مختلف از جمله ۱۱۰، ۱۲۰، ۱۹۷ و سایر سامانه‌های ارتباطی، این موارد را به نیروی انتظامی اطلاع دهند. همچنین به افرادی که با پلاک مخدوش یا بدون پلاک تردد می‌کنند هشدار می‌دهیم که برخورد با این تخلفات، از اولویت‌های فرمانده جدید نیروی انتظامی خراسان رضوی خواهد بود.

جانشین فرماندهی انتظامی کل کشور با بیان اینکه در حوزه مرز و مرزبانی نیز اقدامات بسیار خوبی انجام شده است، تصریح کرد: مرزبانی جمهوری اسلامی ایران در سراسر مرز‌های ۸۷۵۰ کیلومتری کشور مستقر است، اما در برخی از مرزها، پروتکل‌های مرزی از سوی طرف مقابل به طور کامل رعایت نمی‌شود.

وی ادامه داد: از کشور‌های همسایه که خوشبختانه همگی کشور‌های مسلمان هستند، درخواست داریم مطابق پروتکل‌های مرزی، مراقبت بیشتری از مرز‌های خود داشته باشند. تردد‌های غیرمجاز، تجاوز به مرز‌ها محسوب می‌شود.

سردار رضایی درباره تردد‌های غیرمجاز در مرز‌های کشور، گفت: بر اساس گزارش‌های ارائه شده در برخی از مرز‌های شرقی، روزانه یا در هر ۲۴ ساعت بیش از ۱۰۰۰ نفر به صورت غیرمجاز وارد کشور می‌شوند. انتظار ما این است که کشور‌های همسایه مطابق تعهدات و پروتکل‌های مرزی، از مرز‌های خود به خوبی مراقبت کنند تا شاهد تعامل با یکدیگر باشیم. ما امنیت کشور همسایه را مانند امنیت کشور خود تلقی می‌کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زلزله ۴.۶ ریشتری بردسیر؛ بدون خسارت
گیر افتادن آمریکا در بن بست راهبردی
هشدار روسیه درباره پیامدهای سیاست اتمی اروپا
زلزله ۴.۶ ریشتری در بردسیر
حمله عربستان سعودی به کارخانه های داروسازی در یمن
توقیف موتورسیکلت سنگین ۱۳۰۰ سی‌سی مزاحم در کرمان
تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی، به قانون جدید نیاز دارد
انفجار مهیب در سلیمانیه عراق
نیویورک تایمز علل اصلی عقب نشینی ترامپ را فاش کرد
۱۵ کشته و زخمی در حادثه زیرگرفتن با خودرو در برلین
ادامه تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه
افزایش ۳ درصدی شمار رعایت کنندگان الگوی مصرف برق در استان تهران
انفجار در یک میدان نفتی در کرکوک عراق
حمله با خودرو به جمعیت در آلمان
تحقق ۶۰ درصدی درآمد نفتی سالانه
وزیر صهیونیست: ساخت شهرک‌ها را ادامه می‌دهیم
سقوط پهپاد نزدیک منزل «بن گویر» در کرانه باختری
تظاهرات علیه استفاده پایگاه‌های انگلیس در حمله به ایران
احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه
تردد روان زائران اربعین حسینی در مرز‌های استان خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نرخ کرایه مسیرهای اربعین از مرزهای ایران تا عراق
حمله آمریکا به یک کشتی تجاری دیگر در دریای عمان
حملات ترکیبی یمن به عربستان
ایران همه را شگفت زده خواهد کرد
صنعا: عربستان با حمله به الحدیده اشتباه بزرگی کرد!
دیدار وزیر نفت با وزیر زیرساخت‌های ارمنستان
مردم در تصمیم‌های حوزه سوخت غافلگیر نخواهند شد
ایران عضو مقتدر در بازیگران نظم جدید بین الملل است
تمدید ماموریت کمیسر عالی حقوق بشر با وجود مخالفت آمریکا
CNG یک راه حل برای جبران ناترازی بنزین
وانگ یی: چین از ایران حمایت می کند
مصرف برق از راه دور مدیریت می شود
پاسخ به ادعای کذب روزنامه جمهوری اسلامی درباره عملکرد رسانه ملی
هدف گرفتن دو شناور ایرانی از سوی آمریکا جنایت جنگی است
مذاکره؛ محاسبات دشمن را به هم می‌ریزد
حمله سنگین موشکی - پهپادی سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن  (۱ نظر)
دستور استاندار خوزستان برای جلوگیری از تعدیل نیروها در آبفای اهواز و ماهشهر  (۱ نظر)
تکذیب فعالیت سامانه‌های پدافندی و وقوع اصابت در شهرستان پاکدشت  (۱ نظر)
دولت به جای واردات برنج از تولیدات داخلی حمایت کند  (۱ نظر)
تولید ۹۵ هزار موتور سیکلت در سه ماهه نخست امسال  (۱ نظر)
تاکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت شفاف‌سازی در نحوه مدیریت سهام عدالت  (۱ نظر)
اعتراض رسمی سازمان‌های مردم نهاد مالزی به فشار آمریکا  (۱ نظر)
محکومیت تعرض نظامی اوکراین به کشتی ایران در دریای خزر  (۱ نظر)
هشدار آبفای گلستان؛ احتمال افت فشار و قطعی موقت آب در روز‌های گرم پیش‌رو  (۱ نظر)
قوه قضائیه: ساعدی‌نیا اجازه کافه‌داری ندارد  (۱ نظر)