پخش زنده
امروز: -
معاون برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور گفت: دولت براي دستيابي به هدف سياست کنترل تورم و ايجاد رشد اقتصادي همراه با خروج از رکود تلاش مي کند.
به گزارش واحد مرکزي خبر ، محمدباقر نوبخت در نشست مديران بانکهاي دولتي و موسسات مالي اعتباري افزود : دولت منابع خود را براي مشارکت با بانکها براي تامين سرمايه در گردش واحدهاي توليدي آماده کرده و برنامههاي مالي دولت براي سال 94 به صورت شفاف در بودجه اعلام شده است .
نوبخت اظهار داشت : دولت يکهزار ميليارد تومان براي افزايش اشتغال جوانان و فارغ التحصيلان در نظر گرفته و رئيس جمهور در موضوع بسط پايه پولي در کشور حساس است.
وي افزود: پيش بيني ما براي سال آينده افزايش منابع عمومي در حد 6.2 درصد يعني رسيدن به رقم 224 هزار ميليارد تومان است و از همين منابع محدود 47 هزار و 700 ميليارد تومان سال آينده براي طرح هاي عمراني سرمايهگذاري ميشود.
نوبخت گفت : دولت نمي خواهد ميان بنگاههاي توليدي اعانه توزيع کند، اما در قالب تسهيلات ارزان قيمت به اين بنگاه ها کمک ميکنيم و دولت هم مي خواهد در بخش هزينه هاي جاري صرفه جويي و عمده تلاش ها را در بخش عمران متمرکز کند.