• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۸۱۳۱۴
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۵
استان ها » سیاسی

گراميداشت 9 دي در سراسر کشور

مردم ولايتمدار در سراسر کشور با برگزاري راهپيمايي و تجمع با آرمانهاي انقلاب ، امام و رهبري تجديد پيمان کردند

گراميداشت 9 دي در سراسر کشورعضو هيات رئيسه مجلس خبرگان رهبري امروز در مراسم حماسه 9 دي در رواق امام خميني حرم رضوي عبرتهاي حماسه 9 دي را تشريح کرد.

به گزارش خبرگزاري صدا و سيما،آيت الله سيد احمد خاتمي   ، تحت تاثير شعار هاي فريبنده فتنه گران قرار نگرفتن ، شناخت اردوگاه فتنه گر ان در جريان هاي سياسي و بويژه انتخابات ، شناخت حق ، انقلابي ماندن و پيروي از مواضع حجت شرعي و ولايت فقيه را از عبرتهاي مهم حماسه 9 دي معرفي کرد.
وي غوغا سالاري و موج افکني در جامعه را از شاخص هاي جريان فتنه در جامعه اعلام کرد و هوشياري و بصيرت مردم در برابر اين جريان ها را خواستار شد.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به انتخابات پيش رو از شوراي نگهبان خواست با قاطعيت صلاحيت فتنه گران و حاميان آنان را براي مجلس خبرگان رهبري و مجلس شوراي اسلامي رد کنند.
وي گفت اگر هم صلاحيت افراد حامي فتنه گران احيانا تاييد شود مردم با بصيرت به چنين کساني در انتخابات پيش رو راي نخواهند داد.
آيت الله خاتمي در عين حال از جوانان خواست مراقب باشند در آستانه انتخابات برخي جريان ها از آنان سوئ استفاده نکنند.

امام جمعه مشهد نيز در تجمع بزرگ گراميداشت نه دي در مدرسه فيضيه قم گفت : همان اندازه که فتنه 88 مانور ريزش هاي بود حماسه نه دي سال 88 هم مانور رويش ها بود.
آيت الله علم الهدي گفت: فتنه 88 از آزمايش هاي الهي بود که پرده از سيماي بسياري از عناصر و جريانات انداخت و بسياري از واقعيت هاي آلوده آميخته با غرض را بر بندگان صالح خويش روشن کرد.
آيت الله علم الهدي گفت :حماسه 9 دي هم مانور رويش ها در برابر ريزش ها بود. نه دي ثابت کرد رويش ها از ريزش ها بيشتر است.

امام جمعه مشهد ادامه داد: آنجايي که مردم با بصيرت در اوج اين فتنه ها در جبهه زاويه دار با رهبري چهره هاي سابقه دار را ديدند و صراط مستقيم را شناختند و پشت سر رهبر معظم انقلاب ايستادند و ثابت کردند که رويش ها به مراتب از ريزش ها بيشتر است.


مراسم بزرگداشت 9 دي با هدف بصيرت افزايي در محل مصلاي امام خميني (ره) اروميه در حال برگزاري است. 
به گزارش خبرنگار خبرگزاري صدا و سيما اين مراسم با شرکت قشرهاي مختلف مردم و با شکوه خاصي در مصلي امام خميني (ره) اروميه در حال برگزاري است.
حجت السلام و المسلمين آل هاشم، نماينده ولي فقيه در ارتش جمهوري اسلامي ايران  سخنران اين مراسم است.
در استان همدان نيز راهپيمايي گراميداشت سالروز  9 دي ، روز بصيرت و ميثاق امت با ولايت برگزار شد . گراميداشت 9 دي در سراسر کشور
در اين راهپيمايي مردم و مسئولان يک صدا شعارهاي "مرگ بر فتنه گر"، "مطيع امر رهبريم"، "مرگ بر آمريکا"، "مرگ بر اسرائيل"، "ما ملت بيداريم از فتنه گر بيزاريم" را سر دادند. 
در اين مراسم حشمت اله قنبري همداني از اساتيد دانشگاه گفت : ما در حماسه نه دي ، با پشتيباني از ولايت فقيه و تبعيت از رهبر معظم انقلاب نقشه هاي دشمنان راخنثي کرديم . 
وي افزود : روز نهم دي، روزي است که مردم ايران نشان دادند دشمنان خود و انقلاب خود را به خوبي مي شناسند و هرگز فريب حيله ها و نيرنگ هاي آنان را نمي خورند.
گفتني است همزمان با مرکز استان در ديگر شهرستان ها هم مراسم گراميداشت 9 دي برگزار شد.
در پايان اين راهپيمايي بيانيه اي در محکوميت فتنه گران و حمايت از رهبر معظم انقلاب صادر شد.


 گراميداشت 9 دي در سراسر کشوردر مراسم  گرامي داشتي که امروز با حضور نماينده ولي  فقيه در  خوزستان ، روحانيون  حوزه علميه و قشرهاي مختلف  مردم در مسجد اعظم اهواز  برگزار شد  قائم‌ مقام دبيرکل حزب مؤتلفه اسلامي  با بيان اينکه امروز ايران  اسلام  آنقدر قدرتمند شده است  که  رئيس جمهور دومين  کشور قدرتمند  جهان به ديدار رهبر انقلاب  مي آيد و کشورهاي قدرتمند  جهان به ميزمذاکره با جمهوري اسلامي ايران  در مورد  مسئله  هسته اي  مي نشينند .
اسدالله بادامچيان با اشاره به سخنان  رهبري در روز گذشته در ديدار جمعي از مسئولان  نظام  گفت بنا به فرمايش مقام معظم رهبري رسالت ايران ساخت يک نظام  نوين  جهاني است . 
قائم‌ مقام دبيرکل حزب مؤتلفه اسلامي  با بيان اينکه  امروزجنايتهاي داعش براي بد نام  کردن اسلام است گفت اين  توطئه  باهمکاري و همراهي استکبار و نظام  صهيونيست جهاني انجام مي شود . 
وي به رسوايي عوامل  خود  فروخته  دنيا  طلب در 9 دي 88 اشاره کرد و گفت :آنان دشمنان  حقيقي اسلامند که  با علم ، بصيرت و هوشياري مردم دربرابر اين جريان  فتنه  نابود شدند واين حرکت  توطئه رسانه هاي جهان را رسوا کرد .
قائم‌ مقام دبيرکل حزب مؤتلفه اسلامي  افزود کساني که در فتنه 88 عامل امريکا  شدند و از خواص نيز بودند به سرنوشتي  دچار  شدند که مردم از آنان رويگرداني شدند.
در اين مراسم مردم با دادن شعارهاي مرگ برامريکا  ،مرگ بر اسرائيل ، مرگ برانگليس  ،خوني که در رگ ماست  هديه به رهبر ماست ، مرگ بر فتنه گر ،واي اگر خامنه اي حکم جهادهم  لشکر دنيا  نتواند که جوابم دهد  فتنه گران و ايادي استکبار را محکوم  کردند .

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی







بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از ایده‌ها و طرح‌های خلاقانه دانش‌آموزان زنجانی
نور خلقت در سایه اندوه؛ سالروز شهادت حضرت زهرا(س) در اردبیل
فردا مراسم تدفین شهدای گمنام در استان برگزار می‌شود. + فیلم
بانویی که جهان را با مظلومیتش لرزاند
تزریق رایگان واکسن آنفلوآنزا در مراکز بهداشت قم
اجتماع بانوان فاطمی در پیاده راه امیرکبیر
وداع با پیکر مطهر هفت شهید گمنام در حرم حضرت معصومه(س)
مسابقات انتخابی هیأت کونگ‌فو و هنر‌های رزمی گیلان در ماسال
اجرای برنامه های هفته بسیج در گلپایگان
بررسی مسائل کتابخانه های عمومی لرستان
مهار دو مورد آتش‌سوزی در جنگل‌های شهرستان کردکوی
وداع مردم گرگان با پیکر مطهر ۵ شهید گمنام
بررسی روند اجرای طرح‌های عمرانی بوکان با حضورمعاون امور عمرانی استانداری
جان باختن زوج شاهین دژی به دلیل مسمومیت با گاز منوکسیدکربن
پذیرایی موکب قزوینی‌ها از زائران امام رضا (ع) + فیلم
یادواره بزرگداشت شهدای مدافع وطن در شهرستان میانه
قابی از جنس دلتنگی در خشکبیجار
پایان مسابقات قویترین مردان باشگاه‌های رشت
یزدی‌ها دو برابر بقیه ایرانیان، کتاب می‌خوانند
مراسم عزای فاطمی در صداوسیمای لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
بناب، آلوده ترین شهرستان آذربایجان شرقی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)
بازدید وزیر اقتصاد از بزرگترین گلخانه هیدروپونیک خاورمیانه  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)