پایگاه خبری د هیل نوشت: دونالد ترامپ و مایک جانسون تلاش گستردهای را برای متحد کردن جمهوریخواهان جهت پیروزی در رأیگیری سرنوشتساز روز سهشنبه و پایان دادن به تعطیلی سه روزه و جزئی دولت فدرال آغاز کردهاند.
خبرگزاری رویترز نوشت: تصمیم دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا، برای کاهش تعرفه واردات کالاهای هندی موجی از آرامش و خوشبینی را در بازارهای هند ایجاد کرد و باعث رشد سهام و تقویت ارزش روپیه شد.
شیوع سرخک در آمریکا به رکورد نگرانکننده رسید و کارولینای جنوبی در مرکز این بحران قرار دارد.
وزارت امور خارجه چین گفت: درخواست آمریکا برای پیوستن چین به مذاکرات خلع سلاح هستهای در مرحله کنونی نه عادلانه است و نه منطقی.
پایگاه خبری دِهیل نوشت: تعطیلی جزئی دولت فدرال آمریکا دستکم تا سهشنبه ادامه مییابد.
این بار در اسناد مکتوب، صوتی و تصویری منتشر شده درباره اقدامات جفری اپستین سرکرده بزرگترین باند بین المللی قاچاق جنسی کودکان، به نوشته نیویورک تایمز، در بیش از ۵۳۰۰ فایل، دستکم ۳۸ هزار بار به ترامپ و همسرش اشاره شده است.
مشاور ارشد سابق در سیاستهای امنیتی پنتاگون گفت: ترامپ برای مذاکره با ایران جدی است.
وزیر امور خارجه ونزوئلا از دیدار با فرستاده ویژه ایالات متحده برای تنظیم مناسبات دوجانبه خبر داد. این دیدار که با هدف اجرای طرح نقشه راه مورد نظر واشنگتن برگزار شده، همزمان با بازگشت هیئت دیپلماتیک آمریکا به کاراکاس و ارائه لایحه عفو عمومی از سوی دولت موقت صورت گرفته است.
بر اثر تصادف زنجیرهای ۵۹ خودرو در آمریکا که به علت مه سنگین و دید محدود رانندگان رخ داد ۱۰ نفر مصدوم شدند.
دومین تعطیلی دولت فدرال در دوره دوم ریاستجمهوری دونالد ترامپ در پی بنبست مذاکرات کنگره بر سر بودجه، سیاستهای مهاجرتی و پیامدهای تیراندازیهای مینیاپولیس، آغاز شد.