آخرین اخبار شیوع کرونا در آمریکا
تلفات آمریکا به بیش از ۵۲ هزار نفر رسید
شمار جانباختگان ناشی از شیوع گسترده ویروس کووید ۱۹ در آمریکا به ۵۲ هزار و ۱۸۵ نفر رسید.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در آمریکا به شرح زیر است:
بر اساس جدیدترین آمار سازمان بهداشت جهانی، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به ۹۲۵ هزار و ۲۳۲ نفر رسید. از این تعداد، ۵۲ هزار و ۱۹۳ نفر جان باخته و ۱۱۰ هزار و ۴۳۲ نفر بهبود یافتهاند.
بیشترین مبتلایان و آمار مرگ ناشی از کرونا در نیویورک است. تاکنون ۲۱ هزار و ۲۹۱ نفر در نیویورک براثر ابتلا به کرونا جان باخته اند و ۲۷۷ هزار و ۴۴۵ نفر هم مبتلا شده اند.
در نیوجرسی نیز با ثبت پنج هزار و ۶۱۷ مورد مرگ، ۱۰۲ هزار و ۱۹۶ مورد مبتلا ثبت شده است.
در ماساچوست نیز ۵۰ هزار و ۹۶۹ مورد ابتلا و دو هزار و ۵۵۶ مورد مرگ و کالیفرنیا نیز ۴۰ هزار و ۸۱۷ مورد ابتلا و هزار و ۵۹۴ مورد مرگ ثبت شده است.
در پنسیلوانیا از ۴۰ هزار و ۱۴۹ مورد ابتلا به ویروس کرونا تاکنون هزار و ۷۳۶ نفر جان خود را از دست داده اند.
در ایلینوی ۳۹ هزار و ۶۵۴ مبتلا و هزار و ۷۹۵ مورد مرگ ثبت شده و در میشیگان نیز ۳۶ هزار و ۶۴۱ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند و سه هزار و ۸۵ نفر براثر این بیماری درگذشته اند.
در فلوریدا نیز ۳۹ هزار و ۶۵۸ ابتلا و هزار و ۴۶ مورد مرگ ثبت شده است.
در واشنگتن نیز ۱۳ هزار و ۳۰۷ نفر به کرونا مبتلا شده اند و ۷۳۲ نفر نیز مرده اند.
وضعیت بازار املاک و مستغلات در آمریکا آشفته است
بلومبرگ نوشت: سرمایه گذار کهنه کار آمریکایی میگوید به علت طرح تصویبی دولت آمریکا در به تعویق انداختن قسط وامهای مسکن و اجاره خانهها به علت ویروس کرونا و بیکاری مردم، صنعت املاک در این کشور در آستانه فروپاشی قرار گرفته است.
بحران کمبود گوشت در آمریکا
پایگاه اینترنتی بلومبرگ در گزارشی درباره پیامدهای شیوع ویروس کرونا بر صنعت گوشت آمریکا و تعدادی دیگر از کشورها نوشت، همچنانکه شیوع ویروس کووید – ۱۹ فعالیت بخشهای مختلف از جمله تامین کنندگان مواد غذایی را در سراسر آمریکا تحت شعاع قرار داده است، این کشور با تعطیلی کارخانهها در آستانه بحران کمبود گوشت قرار گرفته است.
بنا بر این گزارش، تقریبا یک سوم ظرفیت گوشت آمریکا کاهش یافته است و نخستین کارخانههای بزرگ تولید گوشت ماکیان این کشور روز جمعه تعطیل شد. کارشناسان هشدار داده اند این کشور تنها چند هفته با کمبود گوشت فاصله دارد.
کسری بودجه فدرال آمریکا امسال تقریباً ۴ برابر میشود
پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی سی ان ان در گزارشی نوشت: دفتر بودجه کنگره آمریکا روز جمعه پیش بینی کرد با توجه به پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا، احتمالا کسری بودجه دولت فدرال امسال حدود چهار برابر خواهد شد و به ۳۷۰۰ میلیارد دلار خواهد رسید.
در این گزارش آمده است: سال گذشته هنگامی که اقتصاد آمریکا همچنان در مسیر رشد و شکوفایی قرار داشت، کسری بودجه این کشور برای نخستین بار از سال ۲۰۱۲ تا حد زیادی به دلیل تصویب لایحه کاهش مالیات از سوی جمهوری خواهان در سال ۲۰۱۷، از مرز یک تریلیون (هزار میلیارد) دلار گذشت.
فرماندار نیویورک: ویروس کرونا از اروپا وارد شده است، نه چین
فرماندار نیویورک جمعه از تحقیقاتی خبر داد که بر اساس ان ویروس جدید کرونا از اروپا وارد شده است و نه چین.
اندرو کوومو در نشست مطبوعاتی هفتگی خود گفت محدودیتهای اعمال شده از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهورآمریکا در خصوص سفر اروپاییها به آمریکا برای جلوگیری از شیوع بیماری دیر هنگام بود.
به گفته وی تا یکم مارس که ایالت نیویورک اولین مورد کرونا را تایید کرد، ممکن است بیش از ۱۰ هزار نفر در معرض این ویروس قرار گرفته و یا به آن آلوده شده باشند. وی افزود احتمالا عامل اصلی ویروس کرونا در این ایالت از ایتالیا است.
این فرماندار دموکرات خاطر نشان کرد ترامپ دوم فوریه دستور لغو سفرها از مبدا چین را صادر کرد یعنی حدود یک ماه پس از خبرها در مورد شیوع کرونا در ووهان چین و همچنین محدودیت سفر از مبدا اروپا ماه بعد از آن اتخاذ شد. کومو تصریح کرد در آن زمان ویروس کرونا به طور گسترده در آمریکا منتشر شده بود.
کسری بودجه فدرال آمریکا امسال تقریباً ۴ برابر میشود
پایگاه اینترنتی شبکه تلویزیونی سی ان ان در گزارشی نوشت: دفتر بودجه کنگره آمریکا روز جمعه پیش بینی کرد با توجه به پیامدهای اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا، احتمالا کسری بودجه دولت فدرال امسال حدود چهار برابر خواهد شد و به ۳۷۰۰ میلیارد دلار خواهد رسید.
در این گزارش آمده است: سال گذشته هنگامی که اقتصاد آمریکا همچنان در مسیر رشد و شکوفایی قرار داشت، کسری بودجه این کشور برای نخستین بار از سال ۲۰۱۲ تا حد زیادی به دلیل تصویب لایحه کاهش مالیات از سوی جمهوری خواهان در سال ۲۰۱۷، از مرز یک تریلیون (هزار میلیارد) دلار گذشت.
دفتر بودجه کنگره آمریکا همچنین پیش بینی کرد میزان بدهی فدرال آمریکا تا پایان ماه سپتامبر (اوایل مهرماه) به صد و یک درصد تولید ناخالص داخلی این کشور برسد.
این مرکز هشدار داد این چشم انداز ممکن است بسته به مسیری که شیوع کرونا طی میکند، تا پایان امسال شاهد تغییرات قابل توجهی باشد.
فرماندار نیویورک بار دیگر درباره آغاز زودهنگام فعالیتهای اقتصادی هشدار داد
فرماندار ایالت نیویورک آمریکا بار دیگر درباره آغاز زودهنگام فعالیتهای اقتصادی در این ایالت هشدار داد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، اندرو کومو گفت: روند نزولی منحنی شمار مبتلایان به ویروس کرونا در ایالت نیویورک ادامه دارد، اما درباره پیامدهای از سرگیری زودهنگام فعالیتهای اقتصادی هشدار میدهم.
کومو افزود: شتابزدگی در بازگشایی اقتصاد، ممکن است همه تلاشها را بر باد بدهد و باعث شیوع مجدد ویروس کرونا شود.
تعداد بیکاران در آمریکا از مرز ۲۶ میلیون تن گذشت
شبکهای بی سی گزارش داد: شمار بیکاران در آمریکا در پی شیوع ویروس کرونا از مرز ۲۶ میلیون تن فراتر رفت.
در حالی که قرار است مجلس نمایندگان آمریکا در نشستی طرح اعطای کمک به شهروندان را در پی شیوع ویروس کرونا بررسی کند، آمار جدید نشان میدهد ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تن دیگر بر تعداد بیکاران در این کشور افزوده شده است. با احتساب درخواستهایی که اخیراً شهروندان آمریکایی برای برخورداری از مزایای بیکاری ارائه کرده اند، تعداد کل شهروندان آمریکایی که از اواسط ماه مارس تاکنون مشاغل خود را از دست داده اند، به ۲۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تن رسیده است، که ۱۵ درصد مجموع نیروی کار آمریکا است. شمار بیکاران در آمریکا در پی تعطیلی بخشهای مختلف این کشور به علت شیوع کرونا به شکل بی سابقهای افزایش یافته است.
الیز گولد، اقتصاددان، در واکنش به افزایش شمار بیکاران در آمریکا در تویتی نوشت: درک ما درباره عدد ۲۶ میلیون چیست؟ تعداد افرادی که در طول پنج هفته گذشته برای دریافت مزایای بیکاری ثبت نام کرده اند، با کل جمعیت بزرگسال تگزاس و اوکلاهما برابر است.
جنرال موتورز آمریکا ماسک تولید می کند
خبرگزاری رویترز در گزارشی از منطقه "وارِن" میشیگان اعلام کرد کارخانجات تولید خودرو در آمریکا قبل از شیوع ویروس کرونا و پیش از تعطیلی شان به علت شیوع این ویروس، مکانهایی به شدت شلوغ بودند که در آنها کارگران دوشادوش هم در خطوط تولید و مونتاژ کار میکردند و در رستورانهایی شلوغ در کنار هم صبحانه و نهار میخوردند و در هنگام تغییر شیفتها در حالی که به همدیگر تنه میزدند گروهی از محل کارخانه خارج و گروهی هم وارد محل کارخانه میشدند. اما وضع این کارخانهها در دوره شیوع ویروس کرونا هیچ شباهتی به آن دوران ندارد. برای مثال شرکت جنرال موتورز در یکی از مراکز خود در منطقه وارِن میشیگان برای مقابله با ویروس کرونا ماسک تولید میکند و این اقدام جنرال موتورز افق آینده بخش تولید خودرو را در آینده نزدیک نشان میدهد.
"جو میزی" مدیر شرکت جنرال موتورز به خبرگزاری رویترز گفت: در حال حاضر کارگران جنرال موتورز در دو شیف کاری ماسکهای جراحی و ماسکهای ان-۹۵ تولید میکنند و قرار است ماهانه حدود یک میلیون و پانصد هزار ماسک تولید کنند.
خبرگزاری رویترز در پایان گزارش خود نوشته است شرکتهای خودروسازی در آمریکا در حال حاضر توقف برنامههای شان را به علت شیوع ویروس کرونا و تولید تجهیزات موردنیاز پزشکی به تغییر برنامههای شان در دوره جنگ جهانی دوم تشبیه میکنند و میگویند که در آن دوران هم شرکتهای خودروسازی آمریکا با توقف فعالیتهای معمولی شان، تانکهای جنگی و هواپیما تولید کردند.
زمین گیر شدن هواپیماها بر اثر شیوع کرونا و نبود مسافر
تصویری از پارکینگ هواپیماهایی که در کالیفرنیای آمریکا به سبب شیوع کرونا زمین گیر شده اند.
تصاویری از ناو آمریکایی که بسیاری از سرنشینان و خدمه آن به ویروس کرونا مبتلا شده اند
مقامات آمریکایی اعلام کرده اند ناوشکن "یو اس اس کید (KIDD) " مشغول ماموریت مقابله با مواد مخدر در کارائیب بوده است.این موضوع یکی از چالشهای ارتش آمریکا در مقابله با ویروس کروناست.
تظاهرات در مدیسون علیه سیاست های ضد کرونایی دولت آمریکا
صدها معترض آمریکایی مقابل ساختمان کنگره ویسکانسین در مدیسون علیه سیاست های کرونایی دولت آمریکا تظاهرات کردند.این در حالی است که روز جمعه بیشترین آمار مبتلایان جدید به کرونا در این ایالت آمریکایی ثبت شده است.
جان باختن ۱۲۵۸ آمریکایی بر اثر کرونا در ۲۴ ساعت گذشته
دانشگاه جانز هاپکینز با اعلام کاهش شمار تلفات کرونا در آمریکا در ۲۴ ساعت گذشته نسبت به روزهای قبل، از جان باختن ۱۲۵۸ آمریکایی بر اثر کرونا خبر داد.