به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، مجله آمریکایی آتلانتیک در گزارشی نوشت، همزمان با افزایش موارد ابتلای به بیماری کووید-۱۹ در آمریکا و واکنش ناکافی دولت این کشور، گزارشهای رسانهای نشان میدهد مرکز پزشکی دانشگاه نبرسکا به عنوان یکی از بیمارستانهای پیشروی این کشور در زمینه مقابله با بیماریهای خطرناک و غیرمعمول، تقریبا به شکل کامل از بیماران پر شده است.
بر اساس این گزارش، این بیمارستان در شهر اوماهای ایالت نبرسکا به عنوان تنها واحد قرنطینه فدرال و مرکز مقابله بیولوژیک، به عنوان آمادهترین بیمارستان آمریکا در زمینه مقابله با همه گیریها در نظر گرفته میشود.
بر اساس این گزارش، کارکنان این بیمارستان بعد از شیوع بیماری سارس در سال ۲۰۰۳ به شکل ویژهای آموزش برای مقابله با بیماریهای عفونی را شروع کردند و دارای تجربه فراوانی در زمینه مقابله با بیماریهای عفونی از قبیل ابولا هستند.
با این حال "آنجلا هیولت" یکی از متخصصان بیماریهای عفونی آمریکا به نشریه آتلانتیک گفت «این بیمارستان در شرایط کنونی در مسیری فاجعه بار قرار دارد.»
بر اساس این گزارش، در شرایطی که تست کرونای روزانه ۲۴۰۰ نفر در نبرسکا مثبت میشود این بیمارستان مجبور است یک ساختمان دارای ده واحد کامل را به مرکز ویژه کووید ۱۹ تبدیل کند.
افزایش موارد ابتلا به کرونا باعث شده است این بیمارستان به سقف ظرفیت پذیرش آن برسد. این گزارش نشان میدهد کمبود نیروی کار و محدود بودن تعداد تختها در این بیمارستان باعث میشود که بیماران دارای سکته و سایر بیماریهای حاد از سطح مورد نیاز مراقبتها محروم شوند.
کلی کاوکات پزشک بخش مراقبتهای ویژه در این گزارش گفت «ما شاهد نابودی سیستمی در برابر چشمهای خود هستیم و در عین حال قادر به متوقف کردن آن نیز نیستیم.»
دن جانسون یکی دیگر از پزشکان بخش مراقبتهای ویژه گفت چیزی که باعث وخیمتر شدن شرایط میشود این است که «می توانستیم جلوی آن را بگیریم. ویروس کرونا قابل جلوگیری است»، ولی دولت آمریکا «هرگز تلاشی جدی را برای متوقف کردن آن انجام نداد و همین امر شرایطی را ایجاد کرد که در آن بیمارستانها نمیتوانند احتمالا موفق شوند.» پیت ریکتس فرماندار نبرسکا روز سه شنبه باز هم حاضر نشد دستور اجبار به پوشیدن ماسک را در سراسر ایالت صادر کند.
بر اساس آمار دانشگاه جانز هاپکینز تعداد موارد ابتلا به کووید-۱۹ در آمریکا به ۱۲ میلیون و ۵۸۹ هزار و ۸۸ نفر رسیده است و ۲۶۲ هزار و ۷۰۱ نفر نیز جان باخته اند.
دکتر کاوکات گفت «ما میتوانیم بارها و بارها برای موج بیماران آماده باشیم، ولی نمیتوانیم خود را برای یک سونامی از بیماران آماده کنیم.»